Νέα

Η Converse μόλις έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στο instagram της

Και δεν πρέπει να το χάσετε για κανένα λόγο.

InStyle.gr

Converse-Rated-One-Star-Movie-Trailer Converse Rated One Star

Η Converse Greece, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας «Rated One Star» που περιγράφει το αντισυμβατικό στυλ και εξυμνεί την αυθεντικότητα, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία «Rated One Star» Ιnstagram ταινία σε κάθετη μορφή.

Τα One Star sneakers απευθύνονται σε όλους όσους δεν ακολουθούν την πεπατημένη και δεν υπακούν σε στερεοτυπικούς κανόνες εκφράζοντας απόλυτα τη μοναδικότητα και τον χαρακτήρα όσων τα επιλέγουν. Νέοι, ταλαντούχοι δημιουργοί από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς χώρους μετατρέπονται σε Rated One Star… «stars» και μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις εκφράζουν το One Star manifesto της Converse, σε μια ταινία, για πρώτη φορά, κάθετη.

Το teaser video της ταινίας έχει ήδη αναρτηθεί στα social media της Converse Greece, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημέρα προβολής της ταινίας, αλλά και ενός ανατρεπτικού «Rated One Star» event στην Αθήνα.

Δείτε το τρέιλερ της «Rated One Star» ταινίας από την Converse εδώ:

Είμαστε κάθετοι. Stay tuned. #RatedOneStar #TheMovie #Vertical

A post shared by Converse Greece (@converse.greece) on

Δείτε τώρα το teaser video και ετοιμαστείτε για την παγκόσμια καμπάνια «Rated One Star» που θα εμπνεύσει όλους τους στιλάτους ανθρώπους με αντισυμβατικό και αυθεντικό στιλ. Και ετοιμαστείτε για την full length movie που θα ακολουθήσει σε λίγο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr