Οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα προσφέρουν στα looks σας έναν αέρα πολυτέλειας

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε το πρωί για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι να δημιουργήσουμε ένα total black σύνολο. Ναι, η αλήθεια είναι πως αγαπάμε την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τη φινέτσα που αποπνέει ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο, αλλά αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος που το επιλέγουμε.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να παραδεχτούμε πως κάποιες φορές δεν αποφασίζουμε να συνδυάσουμε έντονες αποχρώσεις, επειδή φοβόμαστε πως δεν θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε, αλλά να τολμάμε να συνδυάζουμε διαφορετικά χρώματα.

Σε μία προσπάθεια να σας πείσουμε και να σας βοηθήσουμε να πειραματιστείτε με το στιλ σας, συγκεντρώσαμε 5 χρωματικούς συνδυασμούς που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Οι συνδυασμοί αυτοί βέβαια δεν είναι μόνο τέλειοι για να πειραματιστείτε με τα outfits σας, αλλά έχουν την ιδιότητα να προσφέρουν στα looks σας έναν αέρα πολυτέλειας. Συνεπώς αξίζει να τους δοκιμάσετε.

Πράσινες και γήινες αποχρώσεις

Instagram @monik
Instagram @monik

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό και φινετσάτο από τον συνδυασμό του καφέ με το πράσινο. Όταν αυτές οι δύο αποχρώσεις συνδυαστούν είναι σίγουρο πως όπου και αν βρεθείτε δεν θα περάσετε απαρατήρητες.

Γήινες αποχρώσεις

Instagram @monik
Instagram @monik

Το χακι και οι γήινες αποχρώσεις είναι σαν να αλληλοσυμπληρώνονται, συνεπώς δεν είναι περίεργο που όταν συνδυαστούν δημιουργούν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Pale blue και lemon

Instagram @wethepeoplestyle
Instagram @wethepeoplestyle

Δύο άκρως ανοιξιάτικες και χαρούμενες αποχρώσεις που αν τις συνδυάσετε είναι σίγουρο πως θα σας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Τα pastel χρώματα μας μεταφέρουν στην άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ όταν δύο pastel αποχρώσεις συνδυαστούν σωστά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό.

Pastels και λευκό

Instagram @wethepeoplestyle
Instagram @wethepeoplestyle

Μπορεί τα pastel χρώματα να μας θυμίζουν τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο μπορούν να φορεθούν όλο το χρώνο. Συνδυάστε το αγαπημένο σας fashion item σε pastel απόχρωση με λευκό και το look σας θα είναι super κοριτσίστικο.

Γκρι και πετρόλ

Instagram @annarvitiello
Instagram @annarvitiello

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα