Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει αποκλειστικά στο InStyle το καθημερινό τελετουργικό ομορφιάς της

Η Χριστίνα Μπόμπα με την τέλεια επιδερμίδα της, το λαμπερό της χαμόγελο και φυσικά στο σαγηνευτικό της βλέμμα είναι αδιαμφισβήτητα μια φυσική καλλονή. Παρόλα αυτά, είναι ιδιαίτερα συνεπής σε ό,τι αφορά την περιποίησή της, έχοντας ως βασικό άξονά της τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία.

Αν την ακολουθείτε στο Instagram θα γνωρίζετε ήδη μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης. Στη συνέντευξη που έδωσε στη beauty editor του InStyle, Χριστίνα Ζάρδα, αποκάλυψε: «[Στα social media] επιλέγω συνεργασίες που μου ταιριάζουν και με τιμούν, όπως είναι αυτή με την Estēe Lauder. Ανέκαθεν ορκιζόμουν στο Double Wear Stay-in-Place Make-Up –όπως φαντάζομαι και ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού-, ενώ σήμερα είμαι μία από τις τέσσερις μούσες της πολυτελούς κρέμας Re-Nutriv στην Ευρώπη. Το ότι μια τόσο ποιοτική εταιρεία καλλυντικών με εμπιστεύθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Η καλή διατροφή και η καθημερινή γυμναστική φυσικά δεν λείπουν από τη ζωή της. «Γυμνάζομαι συχνά και προσπαθώ καθημερινά να κάνω κάτι. Ακόμα και αν αυτό είναι μόλις ένα πεντάλεπτο με squats. Στον Άγιο Δομίνικο, γνώρισα μια instructor που με έβαλε στην όλη φιλοσοφία της yoga. Μου ταιριάζει γιατί είναι πιο εσωτερική και φιλική προς το σώμα, ενώ ταυτόχρονα σε μαθαίνει να μην είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου και να πλησιάζεις σιγά σιγά το στόχο σου. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά και θρεπτικά, όχι όμως μετρώντας θερμίδες. Δεν χρησιμοποιώ ζάχαρη, αλλά δεν την αποκλείω από τη διατροφή μου την ημέρα που θα αισθανθώ ότι θέλω να φάω ένα γλυκό. Αν τυχόν ξεφύγω από τα κιλά μου, μαζεύομαι λίγο. Μαθηματικά είναι: αν τρως πολύ παίρνεις, αν τρως λιγότερο, χάνεις. Είχα και έχω ανασφάλειες, αλλά αγαπάω τον εαυτό μου γιατί έχω κάτι το ξεχωριστό και μοναδικό, όπως ακριβώς ο καθένας από εμάς. Πέρασα άχαρη φάση μεγαλώνοντας και ποτέ δεν ήμουν ο κύκνος του σχολείου, αλλά τώρα πια αισθάνομαι μια όμορφη και υγιής κοπέλα. Όλοι είμαστε όμορφοι. Το ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά τα κλισέ είναι κλισέ για κάποιο λόγο».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα