Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει αποκλειστικά στο InStyle τις καλοκαιρινές fashion εμμονές της

Τώρα μπορούμε να σας το αποκαλύψουμε, η Χριστίνα Μπόμπα είναι το cover girl του τεύχους Ιουνίου του InStyle. Όπως όλα τα cover girls μας λοιπόν έτσι και η Χριστίνα φωτογραφήθηκε με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν και παράλληλα έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα διαβάσετε μόλις έχετε στα χέρια σας στο νέο μας, πολύ καλοκαιρινό τεύχος. Βέβαια αυτή τη φορά συνέβη κάτι διαφορετικό, η Πέννυ Καρακάση, έπιασε τη Χριστίνα στο backstage της φωτογράφισης που έγινε πριν από λίγο καιρό και της έκανε τις ερωτήσεις-κλειδιά για την παραλία, που μας βοήθησαν να «ξεκλέψουμε» μερικά από τα fashion μυστικά της για την παραλία.

Τα μαγιό, όπως υποψιάζεστε, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που αφορά μέσα στο καλοκαίρι. Μοιάζει το σώμα σας με αυτό της Χριστίνας; Θα σας πει το μυστικό που έχει για να κολακεύει με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της. Θαυμάζετε το στιλ της; Θα σας πει το μοναδικό μαγιό που θεωρεί ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της. Δείτε λοιπόν όλα όσα μας είπε στο βίντεο που ακολουθεί και βρείτε κάθε must have του καλοκαιριού στη συλλογή της Yamamay:

Το μικροσκοπικό μπικίνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ, είναι μια επιλογή που πρέπει να κάνετε και εσείς. Όπως πολύ σωστά είπε η Χριστίνα, αν είστε τύπος που απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία και το μαύρισμα, δε θα αφήσει σημάδι και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό, δε συμφωνείτε; Το αγαπημένο μας γι’ αυτή τη σεζόν είναι πουά, κοριτσίστικο και έχει και τοπ που κολακεύει το στήθος:

CPUD112B07_03_CSLD112026_03

Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

H μεσογειακή περιφέρεια είναι χαρακτηριστικό πολλών γυναικών στην Ελλάδα και όχι μόνο. Η Χριστίνα παραδέχεται λοιπόν πως έχει και αυτή μεσογειακό σωματότυπο και έχει ανακαλύψει πως την κολακεύουν ιδιαίτερα τα μαγιό με τα κορδονάκια στο κάτω μέρος. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί της και θεωρούμε πολύ σωστή την επιλογή της. Το δικό μας αγαπημένο έχει navy χαρακτήρα και το προτείνουμε σε όλες τις γυναίκες.

CBAD112009_026_03_CSLD112028_026_03

Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Τα μαγιό που έχουν αθλητική διάθεση είναι η τάση που ξεχωρίζει για φέτος. Η Χριστίνα ξεχωρίζει αυτά που είναι ψηλόμεσα και επιπλέον έχουν τοπ που μοιάζει με μπουστάκι και εμείς με τη σειρά μας ξεχωρίσαμε γι’ αυτή τη σεζόν αυτό που θα δείτε αμέσως. Μάλιστα το φόρεσε και στη φωτογράφιση του InStyle και της ταίριαζε απόλυτα.

CBRD112005_044_03_CSLD112027_044_03

Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Η πιο σημαντική πληροφορία που έδωσε η Χριστίνα και που επίσης συμφωνούμε απόλυτα μαζί της, είναι πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη βαλίτσα των διακοπών της ένα μαύρο, ολόσωμο μαγιό. Έχει απόλυτο δίκιο και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ξεχωρίσαμε και πάλι το αγαπημένο μας που μάλιστα έχει και sculpting ιδιότητες για να κολακεύει ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας.

CCID112029

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.  

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή της Yamamay καθώς και τα μαγιό που φόρεσε η Χριστίνα στο βίντεο αλλά και στις σελίδες του InStyle με μία επίσκεψη στο yamamay.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα