Η Chiara Ferragni παντρεύτηκε και ο Stefano Gabbana έβγαλε χολή για το νυφικό της

Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος της μόδας είναι αγγελικά πλασμένος (εντάξει κανείς δεν το πιστεύει αυτό, αλλά είναι ένα κλισέ που πάντα χαίρεται κανείς να διαβάζει) κάνετε μεγάλο λάθος. Άλλη μια απόδειξη στην παραπάνω διαπίστωση είναι η απίστευτη κατινιά του σχεδιαστή Stefano Gabbana του σχεδιαστικού διδύμου Dolce & Gabbana.

Ο διάσημος σχεδιαστής όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω instagram post του βρετανικού Bazaar για την ανάρτηση της είδησης του γάμου της Chiara Ferragni θεώρησε ότι είναι κόσμιο να σχολιάσει τη λέξη “φτηνό” στα comments του Instagram. Φυσικά το σχόλιό του έγινε viral και εκατοντάδες φανατικοί της fashion blogger δεν δίστασαν να αντιπαρατεθούν μαζί του και σχολιάσουν την μικροπρέπειά του. Η Chiara που πλέει σε πελάγη ευτυχίας δεν έχει απαντήσει στον bitter σχεδιαστή, αλλά υποθέτουμε δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψή του, καθώς για ακόμα μια χρονιά ήταν η πιο καλοπληρωμένη blogger του κόσμου και έχει ξαναδεχτεί τη δημόσια κριτική του σχεδιαστή.

Πάντως φανταζόμαστε ότι η Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior που σχεδίασε το νυφικό δεν θα χάρηκε καθόλου για τη συναδελφική αλληλεγγύη που δεν επέδειξε ο Ιταλός designer. Με ποιον είστε σε αυτή την κόντρα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα