Η Chiara Ferragni φόρεσε με τον πιο rock τρόπο ένα floral mini φόρεμα
Instagram @chiaraferragni

Τι σας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σκέφτεστε ένα floral φόρεμα; Σίγουρα σκέφτεστε την άνοιξη. Επίσης σίγουρα σας έρχεται στο μυαλό ένα girly ανοιξιάτικο look. Σκεφτόσαστε πως μπορείτε να το φορέσετε είτε με mules είτε με sneakers και γενικά πως φορώντας το τονίζετε την πιο κοριτσίστικη πλευρά σας. Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορείτε να φορέσετε ένα floral φόρεμα.

Και το look της Chiarra Ferragni μας το αποδεικνύει. Η fashion influencer ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας μας πώς να φορέσουμε ένα mini φόρεμα με λουλούδια με έναν πιο  rock τρόπο. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό mini φόρεμα με κόκκινα και ροζ λουλούδια και λεπτομέρειες από δαντέλα με ένα denim αμάνικο jacket και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα αρβυλάκια. Γνωστή για την αγάπη της στα κοσμήματα, η Chiarra ολοκλήρωσε το σύνολο της με λαμπερά σκουλαρίκια.

Μας απέδειξει λοιπόν πως ένα floral φόρεμα μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το ιδανικό σύνολο με rock vibes φέτος το καλοκαίρι. Και εμείς σίγουρα θα το αντιγράψουμε.

Instagram @chiaraferragni
Instagram @chiaraferragni

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα