Η Beyoncé μας δείχνει πως το γκρι κραγιόν είναι cool
Photo credit: Instagram

Χθες η Beyoncé πόσταρε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram της που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για πολλούς λόγους. Η απίστευτη αισθητική της, το outfit που φορούσε και φυσικά το iconic γκρι κραγιόν της είναι κάποιοι από αυτοί. Η Queen Bey, χωρίς hashtags και χωρίς caption, σε μια σεκάνς τριών φωτογραφιών μας δείχνει πως μπορεί  να φορέσει ένα γκρι κουστούμι, ένα γκρι κραγιόν και τεράστια γυαλιά ηλίου και να είναι uber cool.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

Η αλήθεια είναι πως το γκρι κραγιόν είναι κάπως «τολμηρό» χρώμα γιατί αν το συνδυάσουμε λάθος μπορεί εύκολα να φανούμε μεγάλες σε ηλικία ή ακόμα και άρρωστες.

Εμπνεόμαστε από την Beyoncé  λοιπόν για να το κάνουμε σωστά με τρία απλά βήματα:

Προσοχή στο υπόλοιπο μακιγιάζ

Το γκρι κραγιόν είναι statement, οπότε θα πρέπει να χτίσουμε το υπόλοιπο μακιγιάζ μας γύρω από αυτό. Επιλέξτε γήινους, φωτεινούς τόνους, που σας κολακεύουν για το υπόλοιπο πρόσωπο, για να συνοδεύσετε αυτό το ασυνήθιστο χρώμα.

beyonce grey lipstick 3
Photo credit: Instagram

Συνδυάστε το σωστά με το outfit σας

Το γκρι κραγιόν με το λάθος outfit εύκολα μπορούν να παραπέμψουν σε αποκριάτικη στολή, γι αυτό προσοχή! Κάντε το όπως η Beyoncé: Ένα κλασσικό κουστούμι με ένα απρόσμενο χρώμα κραγιόν όπως το γκρι δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση, δίνοντας μια σύγχρονη διάθεση στο look σας.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

Κeep your hair gorgeous

Αν επιλέξετε ένα χρώμα όπως το γκρι, αφήστε τα μαλλιά σας, φυσικά και ελεύθερα, ώστε  να δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με τα iconic χείλη σας.

smashbox be legendary grunge

Smashbox Be Legendary Lipstick, στην απόχρωση Grunge

 

Τώρα ξέρετε πως μπορείτε να φορέσετε κι εσείς το γκρι κραγιόν σας!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα