Η άσκηση που βοήθησε την Αθηνά Οικονομάκου να αποκτήσει κοιλιακούς μετά τη γέννα

Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο τα μωρά τους να αγχώνονται για να επαναφέρουν το σώμα τους στην προηγούμενη του φόρμα. Αν παρόλα αυτά εσείς έχετε φτάσει στο σημείο να νιώθετε έτοιμες να ξεκινήσετε ξανά τη γυμναστική για να νιώσετε πιο δυνατές στο σώμα σας, έχουμε την τέλεια πρόταση, η οποία είναι και αποτελεσματική και διασκεδαστική. Απόδειξη η σιλουέτα της Αθηνάς Οικονομάκου, που μοιάζει να μην ήταν έγκυος ποτέ με τους άψογους κοιλιακούς της.

Ο λόγος για την aerial yoga, η οποία συνδυάζει τις στάσεις της παραδοσιακής yoga με στοιχεία σωματικής ενδυνάμωσης και τη διασκέδαση των Εναέριων Τεχνών. Γίνεται σε ειδικό μαλακό ύφασμα το οποίο κρέμεται από το ταβάνι σαν αιώρα, από το οποίο αιωρείται το σώμα και με τη βοήθεια της βαρύτητας οι στάσεις της yoga το ενδυναμώνουν. Είναι κατάλληλο ακόμα και για όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την yoga, αν και αντενδείκνυται σε όσους έχουν υπέρταση ή υπόταση ή εγχειρίστηκαν πρόσφατα – μην πάτε λίγες μέρες μετά την καισαρική σας δηλαδή.

Η Αθηνά Οικονομάκου πάντως κάνει την συγκεκριμένη μορφή άσκησης εδώ και πολύ καιρό – πριν μείνει έγκυος- κάτι που την βοήθησε να επανέλθει στην προηγούμενη φυσική της κατάσταση μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Η άσκηση που βοήθησε την Αθηνά Οικονομάκου να αποκτήσει κοιλιακούς μετά τη γέννα

Η άσκηση που βοήθησε την Αθηνά Οικονομάκου να αποκτήσει κοιλιακούς μετά τη γένναΤι λέτε, εσείς θα την δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα