Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου για την πασαρέλα της κόρης του: «Είμαι περήφανος πατέρας που πέρασε στις εξετάσεις, αυτό είναι ένα καπρίτσιο»

 

Η Αμαλία Κωστόπουλου έκανε πρόσφατα περήφανους τους γονείς της, καθώς πέρασε σε μεγάλη πανεπιστήμιο του εξωτερικού, όπως αναφέρει τοPeoplegreece.com. Παρόλα αυτά, όμως, η 17χρονη τρέφει μια αδυναμία στο πρώτη επάγγελμα της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού, το μόντελινγκ.

Πριν λίγες εβδομάδες, η μικρή πόζαρε για το ηλεκτρονικό περιοδικό ως μοντέλο, ενώ το βράδυ της Τετάρτης έκανε πασαρέλα για το Madwalk. Ποια ήταν, όμως, η αντίδραση των γονιών της πριν την έναρξη του show και τι δήλωσαν στις τηλεοπτικές κάμερες;

«Έχω λίγο αγωνία για την κόρη μου σήμερα. Έχω τρακ. Ακολουθεί πολύ καλύτερα βήματα από τα δικά μου. Πέρασε σε ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο οπότε αυτό είναι κάτι σαν εφηβικό καπρίτσιο», επεσήμανε η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Είμαι περήφανος που τα πάει καλά με τα μαθήματα και τις σπουδές. Να γίνει πρώτα αυτό που θα τελειώσει στις σπουδές και μετά ας κάνει ό,τι θέλει. Αυτό είναι ένα καπρίτσιο που είπαμε να το κάνει, αφού θέλει να το κάνει. Μια χαζομάρα έκανε. Αφού πέρασε καλά στις εξετάσεις της, δικαιούται να το κάνει. Αλλά να είμαι περήφανος τώρα που είναι μοντέλο;».

Όσο για την κόντρα του με τον Μάρκο Σεφερλή, πρόσθεσε: «Εγώ με τον Σεφερλή δεν έχω καμία σχέση απολύτως. Αν θέλει ο ίδιος ας κάνει ότι θέλει. Εγώ το έχω γραμμένο το θέμα, δεν με αφορά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ίσως να μην ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο η κόρη του.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Το Πάσχα ήθελα να παραιτηθώ από την εκπομπή. Φοβόμουν»

Πέτρος Κωστόπουλος: Στο γήπεδο με τα παιδιά του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει γενέθλια: 11 φωτογραφίες με το πιο ωραίο δώρο της ζωής του, τα παιδιά του

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα