Μαλλιά

Η Άννα Βίσση άλλαξε τα μαλλιά της και δείχνει πολλά χρόνια νεότερη

We love it!

InStyle.gr

anna-vissiΟ Σεπτέμβριος είναι επίσημα εδώ και μαζί του δεν θα μπορούσαν να μην έρθουν και οι κλασικές, φθινοπωρινές αλλαγές στα μαλλιά των γυναικών. Την αρχή από το ελληνικό star system έκανε η Άννα Βίσση, η οποία μόλις μας έδειξε το νέο της hair look μέσα από το Instagram.

Η ελληνίδα σταρ, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της, εμπιστεύθηκε τον αγαπημένο της hair stylist, Παναγιώτη Παπανδριανό και έκοψε αφέλειες.

Η Άννα Βίσση άλλαξε τα μαλλιά της και δείχνει πολλά χρόνια νεότερη Η Άννα Βίσση άλλαξε τα μαλλιά της και δείχνει πολλά χρόνια νεότερη

Η Άννα Βίσση άλλαξε τα μαλλιά της και δείχνει πολλά χρόνια νεότερη

Το συγκριμένο κούρεμα, μαζί φυσικά με το καρέ, παραμένουν μέχρι στιγμής στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των γυναικών – κυρίως στο εξωτερικό- και εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν θα συνεχίσουν να είναι.

Πέρσι τέτοια εποχή μάλιστα, η Άννα Βίσση είχε υιοθετήσει το καρέ, μία αλλαγή που μας άρεσε εξίσου με την τωρινή. Το ανοιχτό ξανθό χρώμα των μαλλιών της, σε συνδυασμό με τις αφέλειες τονίζει τα χαρακτηριστικά της και την κάνει να δείχνει νεότερη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr