Η Αμαλία Κωστοπούλου πήρε το πτυχίο της, δείτε εικόνες από την αποφοίτηση

Πριν από μερικά χρόνια η Αμαλία Κωστοπούλου τελείωσε το σχολείο και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να πάει στην Αμερική για σπουδές. Η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου λοιπόν έφυγε από την Ελλάδα και ταξίδεψε μέχρι την Καλιφόρνια και το πανεπιστήμιο Berkeley όπου ξεκίνησε τις σπουδές της. Ο καιρός πέρασε και έφτασε η ώρα της αποφοίτησης, η οποία ήταν πριν από μερικές ώρες. Η Αμαλία λοιπόν πήρε το πτυχίο της και φυσικά από το πλευρό της στην τελετή αποφοίτησης δε θα μπορούσαν να λείπουν o αγαπημένος της μπαμπάς, Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε με τη σειρά του μέχρι την Αμερική προκειμένου να καμαρώσει την κόρη τους σε μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής της. Μετά από τρία χρόνια σπουδών, πτυχιούχος πλέον, η Αμαλία είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της, το οποίο πιστεύουμε ότι δε θα είναι μια επαγγελματική καριέρα στο modeling, μιας και έχει δείξει με τις κινήσεις της, πως αυτός ο χώρος την ενδιαφέρει μόνο σαν side job, ενώ σκοπεύει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στη ζωή της. Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μην ήταν εκεί στην τελετή, όμως δεν παρέλειψε να συγχαρεί την κόρη της, και να δείξει πόσο περήφανη μαμά είναι, ανεβάζοντας και αυτή μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία απέσπασε αμέτρητα likes και σχόλια με ευχές και συγχαρητήρια.

Αντίστοιχο ήταν και το στιγμιότυπο που μοιράστηκε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε όλη την τελετή από τις κερκίδες του California Memorial Stadium, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της τάξης της Αμαλίας.  

Από αυτή τη χαρούμενη μέρα βέβαια δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί και η Αμαλία Κωστοπούλου στιγμιότυπα, τα οποία ανέβασε προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σαν posts αλλά και stories, κερδίζοντας και αυτή πολλά likes και σχόλια από τους fans της.

 


Amalia ptixio

Amalia ptixio

 

Amalia ptixio

 

Amalia ptixio

 

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα