Η 17χρονη Μαρία Βοσκοπούλου για shopping στην τοποθεσία Γλυφάδα

 

Η 17χρονη Μαρία Βοσκοπούλου για shopping στην τοποθεσία Γλυφάδα

Τραβάει τα φλας των φωτογράφων από μωρό και είναι λογικό όταν πατέρας της είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος και μητέρα της η Άντζελα Γκερέκου. Ο λόγος για την Μαρία Βοσκοπούλου είναι πλέον 17 ετών και μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και περισσότερο στην ηθοποιό- πολιτικό μητέρα της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα τη νεαρή μαθήτρια με την μητέρα της στη Γλυφάδα. Μαμά και κόρη έκαναν τις αγορές τους με stylish looks ενώ εντύπωση προκάλεσε η άνεση της έφηβης μόλις αντιλήφθηκε τους φωτογράφους.

Έχοντας τη sporty διάθεση που αρμόζει στην ηλικία της, η δεσποινίς Βοσκοπούλου επέλεξε την ίδια χρωματική παλέτα στο ντύσιμο με αυτή της μαμάς της.

8879_ANTZELA_GEREKOY_MARIA_VOSKOPOYLOY_29122018-1

8904_ANTZELA_GEREKOY_MARIA_VOSKOPOYLOY_29122018

8906_ANTZELA_GEREKOY_MARIA_VOSKOPOYLOY_29122018

«Σκοπός μου είναι πρώτα να μπω στο πανεπιστήμιο και μετά να φοιτήσω σε δραματική σχολή», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο People η νεαρή συμπληρώνοντας αναφορικά για τη σχέση της με την μητέρα της, «Σέβομαι ό,τι έχει κάνει η μαμά μου αλλά θεωρώ ότι είμαι διαφορετική προσωπικότητα και θα ήθελα να ακολουθήσω τα δικά μου βήματα». Μην εκπλαγείτε φυσικά αν ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της αφού σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να ακολουθήσει μουσική πορεία είχε δηλώσει,  «Όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά προτιμώ να εκφράζεται το τραγούδι μέσα από την υποκριτική».

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα