#hotdudeswithdogs: Οι πιο hot διάσημοι ποζάρουν με τα σκυλιά τους
Getty Images

Πριν μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα (βλ. hotdudeswithdogs), να πούμε πως -κατά τη γνώμη μας- οι σκύλοι μοιάζουν κάπως με τα μούσια. Και τα δύο αν τα αποκτήσουν οι άνδρες γίνονται στη στιγμή πιο όμορφοι, πιο σέξι, πιο.. τα πάντα. Μην είναι το πατρικό τους ένστικτο που βγαίνει στην επιφάνεια, μην είναι που απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα σκυλιά, εμείς πάντως δεν έχουμε δει ωραιότερο συνδυασμό από άντρες και σκύλους, aka #hotdudeswithdogs και μούσια. Ιδανικά πολλούς σκύλους. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός, τόσο μεγαλώνει το level του cuteness.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει το account HotDudesWithKittens στο instagram (τι ακριβώς κάνατε μέχρι τώρα στη ζωή σας;), να σας πούμε πως είναι αφιερωμένο σε hot dudes που κρατάνε γατάκια. Ναι ναι, είναι όσο cute και ταυτόχρονα σέξι όσο φαντάζεστε. Αν και υπάρχει και η «σκυλίσια» εκδοχή του, #hotdudeswithdogs, εμείς αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικά από τα αγαπημένα μας celebritοζευγάρια -dudes with dogs- και να δημιουργήσουμε τη δική μας eye candy συλλογή #hotdudeswithdogs.

Απλώς κάντε bookmark τη σελίδα αυτή και επισκεφθείτε την ξανά κάθε φορά που έχετε άγχος, είστε στενοχωρημένες ή απλά βαριέστε. Ποσοστό επιτυχίας του #hotdudeswithdogs: 100%. Προσοχή μόνο στο cuteness overload.

Bandit love.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeffrey Dean Morgan (@jeffreydeanmorgan) στις

Πιστεύαμε πως δεν θα μπορούσαμε να ερωτευτούμε περισσότερο τον Jeffrey Dean Morgan απ΄ όταν «πέθανε» στο Grey’s Anatomy και από τότε που έκανε τον Ιρλανδό μουσικό στην ταινία PS I Love You. Πόσο λάθος κάναμε (και πόσο πολύ ζηλεύουμε την σκυλίτσα του).

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tomhardyholdingdogs στις

Αυτό είναι το account στο instagram που πρέπει να ακολουθήσετε asap. Ναι, είναι γεμάτο φωτογραφίες με τον Tom Hardy αγκαλιά με σκυλάκια. Προειδοποίηση: Τα μάτια σας θα κάνουν καρδούλες.

Ο Orlando Bloom αγκαλιά με τα δύο παιδιά του ξεκάθαρα έκανε το βιολογικό μας ρολόι να χτυπήσει. Κυρίως για τον σκύλο-αρκουδάκι.

Ποιοι είναι οι πιο cool τύποι του Hollywood; Μα φυσικά ο Liam Hemsworth και ο κούκλος κολλητός του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @justintheroux στις

Τι είναι καλύτερο από φωτογραφίες με σκυλάκια; Φωτογραφίες με σκυλάκια ΚΑΙ τον Justin Theroux και το instagram του ηθοποιού είναι γεμάτο με αυτές. Ετοιμαστείτε να λιώσετε!

Ο Ryan Reynolds έσωσε την Billie από την κακοποίηση στους δρόμους. Πλέον οι δυο τους πάνε παντού μαζί και φυσικά τραβάνε τα βλέμματα όλων με την ομορφιά τους.

Hugh Jackman, Dali και Allegra, μπορούμε και εμείς να γίνουμε μέλος της παρέας σας;

Η οικογένεια Μαραντίνη μόλις καλωσόρισε το νέο της μέλος με πολλές selfies! Η μικρή Layla δεν φαίνεται να το διασκεδάζει, αλλά ακόμα και με το grumpy face είναι αξιολάτρευτη.

Μπορεί να μην πέρναγε ποτέ από το μυαλό μας ότι θα δούμε ερωτικά τον Γιώργο Λιάγκα αλλά σ΄αυτό ίσως μπορούσε να βοηθήσει ο κούκλος κολλητός του, Όσκαρ.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_andinoos στις

Κορίτσια συγνώμη, αλλά ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι taken, αφού δηλώνει φουλ ερωτευμένος με την Blue. Πρόκειται για ένα πανέμορφο γαλλικό μπουλντόγκ που τον συνοδεύει παντού!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα