#HotAlert: Ο ξάδερφος του πρίγκιπα Harry είναι κούκλος και single

Μπορεί ο βασιλικός γάμος να πραγματοποιήθηκε και η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να είναι πλέον και επίσημα σύζυγοι, αλλά υπάρχει ακόμη ελπίδα για όσες θέλουμε να γίνουμε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Louis Spencer είναι ξεκάθαρα ότι πιο hot υπάρχει σε royal και τα καλά νέα είναι πως είναι ανύπαντρος. Ο πιο περιζήτητος εργένης αυτή τη στιγμή είναι ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William,  γιος του Charles Spencer (που είναι αδερφός της πριγκίπισσας Diana), ο οποίος είναι ο 9ος Κόμης Spencer. Αυτό σημαίνει πως είναι ο επίσημος διάδοχος του τίτλου του πατέρα του, της κομητείας δηλαδή των Spencer και η μέλλουσα σύζυγός του θα γίνει κόμισσα.

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1994, ο Spencer είναι σήμερα 24 ετών και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το έχει περάσει στη Νότια Αφρική με την οικογένεια του, ενώ σπάνια τον βλέπουμε σε κοσμικές δημόσιες εμφανίσεις.  

Στο βασιλικό γάμο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις κι αυτός αλλά και η μητέρα του, Victoria Aitken και οι αδερφές του, Lady Eliza Spencer και Lady Kitty Spencer, η οποία είναι και η μούσα των Dolce & Gabbana.  

 

#Repost @alessandromariamorelli ・・・ MILANO LINATE ✈️?♥️ @dolcegabbana SS18 CAMPAIGN w/ @camerondallas @kitty.spencer shoot by @morellibrothers

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kitty Spencer (@kitty.spencer) στις

Να προειδοποιήσουμε πάντως πως ο ανταγωνισμός για τον κούκλο Louis Spencer είναι πολύ μεγάλος με τις πιο ξακουστές celebrities να τον διεκδικούν. Όταν το 2015 η Nicki Minaj τον συνάντησε στα παρασκήνια μιας συναυλίας της δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για εκείνον και μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Δείτε τη γαμήλια φωτογραφία μας. Ειλικρινά μεγάλη μου τιμή που σας γνωρίζω», δίχως βέβαια να γνωρίζουμε αν ο Louis ανταποκρίθηκε μιας και το βασιλικό αγόρι δεν διαθέτει social media σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Check out our wedding photo. ???? ???????❤️ no honestly it was such an honor to have you guys. ?   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@nickiminaj) στις

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα