Hilary Duff: Ήπιε smoothie με τον πλακούντα της

Hilary Duff: Ήπιε smoothie με τον πλακούντα της

Τα προϊόντα πλούσια σε πλακούντα είναι μια από τις νέες διατροφικές μόδες στην Αμερική

Στο podcast επεισόδιο του Dr. Berlin στον ιστότοπο informedpregnancy.com, η 31χρονη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ που πρόσφατα έγινε μητέρα στο δεύτερο μωρό της – την κόρη της Μπανκς – έδωσε μια συνταγή smoothie με κύριο συστατικό τον πλακούντα.

Η Νταφ πρόσθεσε βατόμουρα και χυμό φρούτων μαζί με τον… πλακούντα της, πριν να το απολαύσει. Και ήταν «το πιο νόστιμο smoothie που ήπιε ποτέ, από τότε που ήταν 10 ετών». Η ηθοποιός άρχισε να καταναλώνει πλακούντα για να μειώσει τα συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης και να πάρει πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες.

Μάλιστα αποκάλυψε, όπως διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του E! News, ότι διατηρεί τον πλακούντα στη θήκη με τα παγάκια στην κατάψυξη.

Τα προϊόντα πλούσια σε πλακούντα είναι μια από τις νέες διατροφικές μόδες στην Αμερική. Οι θιασώτες τους διατείνονται ότι οι άνθρωποι είναι τα μόνο θηλαστικά που δεν επιλέγουν να τρώνε τον πλακούντα, χάνοντας έτσι τις απαραίτητες πρωτεΐνες, σίδηρο κι άλλα ιχνοστοιχεία που βοηθούν το σώμα και τον οργανισμό της νέας μητέρας να επανέλθει μετά τη γέννα.

Η Νταφ δεν είναι η πρώτη διάσημη που έχει δηλώσει δημόσια ότι τρώει πλακούντα. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Τζάνιουαρι Τζόουνς, η Στέισι Κίμπλερκαι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχουν δηλώσει fans των συμπληρωμάτων διατροφής με πλακούντα.

Ethnos.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα