Μαλλιά

Hair Makeover: Οι 5 πιο hot τάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν

Αυτό το φθινόπωρο τολμήστε μία αλλαγή!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

hair trendsΌσο κι αν θα θέλαμε το καλοκαίρι να κρατήσει περισσότερο, το φθινόπωρο σχεδόν μας έχει «χτυπήσει την πόρτα». Πέρα από την κλασική ανανέωση της γκαρνταρόμπας για τη σεζόν, αυτή η εποχή είναι ιδανική για αλλαγές στην εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά μας. Ειδικά μετά τις διακοπές που έχουν ταλαιπωρηθεί, μία επίσκεψη στο κομμωτήριο επιβάλλεται, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ανανεώσετε το look σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω hot τάσεις.

#1: Το κλασικό bob (καρέ μέχρι το πηγούνι) είναι και αυτή τη σεζόν in.

 

#2: Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε πολύ μήκος, ένα μακρύ καρέ μέχρι κάτω από το ύψος  των ώμων και ελαφρύ φιλάρισμα είναι ιδανικό.

 

 #3: Το shag με τις αφέλειες είναι πλέον «κλασικό» και αν αγαπάτε το ροκ, ανέμελο στιλ, αυτό είναι το κούρεμα που πρέπει να δοκιμάσετε.

 

#4: Αν δεν είστε πολύ μελαχρινές με σκούρα μαλλιά, τολμήστε φέτος να κάνετε τα μαλλιά σας πολύ ανοιχτά ξανθά. Το πλατινέ με τις ψυχρές αποχρώσεις είναι πιο hot από ποτέ!

 

#5: Το ginger είναι από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα που μπορείτε να υιοθετήσετε. Άλλωστε, όπως είπε και o Tormund στο Game of Thrones «Οι άνθρωποι με ginger μαλλιά είναι όμορφοι. Τους έχει “φιλήσει” η φωτιά».

Εσείς ποια τάση θα τολμήσετε φέτος;

 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή