Νέα

H βασίλισσα Ελισάβετ και η Meghan Markle έγιναν κολλητές 

Και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες. 

InStyle.gr

meghan markle, elizabeth, homepageΔεν έχουμε ξαναδεί σε τόσο μεγάλα κέφια την Elisabeth και αυτό έγινε χάρη στη νέα σύζυγο του εγγονού της Prince Harry, Meghan Markle. Η βασίλισσα της Αγγλίας και η πρώην ηθοποιός πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στα πλαίσια της επίσημης βασιλικής επίσκεψης για τα εγκαίνια της νέας γέφυρας Mersey Gateway Bridge στην πόλη Widnes στο Cheshire, στην οποία δεν ήταν καν καλεσμένος ο Harry.

H Δούκισσα του Sussex και η γιαγιά τους συζύγου της χρειάστηκε να ταξιδέψουν όλο το βράδυ με το τρένο αφού η πόλη απέχει 165 μίλια από το Λονδίνο. Μια διανυκτέρευση που από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι πήγε εξαιρετικά καλά αφού οι δυο τους δεν σταμάτησαν να γελούν και να ανταλάσσουν αστεία μεταξύ τους.

Για την εκδήλωση η Meghan μας εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά αφού επέλεξε ένα εξαιρετικά chic φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα-overlay  από τον Givenchy τον ίδιο Οίκο δηλαδή που επέλεξε και για τον γάμο της- ενώ η Βασίλισσα επέλεξε ένα παλτό Stewart Parvin coat σε λαχανί απόχρωση, την ίδια δηλαδή που είχε προτιμήσει και για τον γάμο του Harry και της Meghan περίπου έναν μήνα πριν.

Αυτή η επίσκεψη είναι μία από τις τελευταίες κινήσεις της Ελισάβετ που αποδεικνύει περίτρανα το μεγάλο ενδιαφέρον της να αποκτήσει μια πιο στενή σχέση με την Meghan. Εμείς πάντως αν ήμασταν στη θέση της Kate Middleton θα ζηλεύαμε που η γιαγιά του συζύγου μας απέκτησε νέα κολλητή. Εσείς;

Getty Images

Getty Images


Getty Images

Getty Images


Getty Images

Getty Images


Getty Images

Getty Images


Getty Images

Getty Images

 

InStyle.gr