Girl Boss: Οι διάσημες που ίδρυσαν μερικά από τα αγαπημένα μας beauty brands

«Who run the world? Girls!» τραγουδάει η queen Bey και εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο μαζί της. Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας συγκεντρώσαμε παρακάτω τις celebrities που έχουν πετύχει και ως CEO, ιδρύοντας τις δικές τους εταιρίες καλλυντικών.

Rihanna

fenty beauty, #GirlBossΤο κενό που υπήρχε στον χώρο της ομορφιάς, όσον αφορά στην επιλογή αποχρώσεων σε foundations, πούδρες κτλ ανέλαβε να «γεμίσει» η Rihanna με την Fenty Beauty που λανσαρίστηκε πριν από μερικούς μήνες. Ήδη γυναίκες από όλο τον κόσμο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τα προϊόντα του #GirlBoss Riri, αφού για πρώτη φορά νιώθουν πως μπορούν να βρουν ακριβώς την απόχρωση που τους ταιριάζει. Plus: Έχουν τις πιο τέλειες συσκευασίες!

Kim Kardashian

kim-kardashian-kkw-beauty-powder-contour-highlight-kit-release-date-1, #GirlBossΗ «βασίλισσα» του contouring δεν θα μπορούσε να μην ιδρύσει την δική της εταιρία. Τα KKW Beauty είναι γεγονός εδώ και καιρό και κάθε καινούργιο προϊόν που λανσάρεται, γίνεται sold out κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά.

Kylie Jenner

Kylie-Jenner-Holiday-Lip-Kits-Topshop-Swatches, #GirlBossΔεν υπάρχει κοπέλα που να μην έχει αποκτήσει έστω και ένα από τα lip kits της μόλις 20χρονης Kylie Jenner. Αν δεν το έχει ήδη, τότε σίγουρα το θέλει. Η επιτυχία των Kylie Cosmetics έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και πλέον κυκλοφορούν παντού fake lip kits και παλέτες. Προσοχή: τα αυθεντικά μπορείτε να τα αγοράσετε ΜΟΝΟ από το επίσημο site.

 Miranda Kerr

KORA miranda, #GirlBoss«Υπάρχει τόση χημεία εκεί έξω που με έκανε να πάρω την απόφαση να δημιουργήσω τα δικά μου καλλυντικά! Στις συνθέσεις τους υπάρχουν αγνά συστατικά όπως είναι το έλαιο τριαντάφυλλου που μόνο καλό κάνουν στην επιδερμίδα», είπε το διάσημο μοντέλο, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να ιδρύσει την KORA Organics.

Jessica Alba

honest company, #GirlBossH Honest Company ιδρύθηκε χάρη στον ερχομό των παιδιών της, αφού η ηθοποιός συνειδητοποίησε πως δεν έβρισκε τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού που πληρούσαν τις προδιαγραφές της. Πλέον, εκτός από τα καθαριστικά, η εταιρία διαθέτει και καλλυντικά. Η ίδια μάλιστα είναι τόσο αφοσιωμένη, που στο παρελθόν είχε δηλώσει πως «Ποτέ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου ως ηθοποιό εκτός αν πηγαίνω σε κάποια πρεμιέρα ταινίας και κάποιος μου ζητήσει αυτόγραφο. Πέρα από αυτό, πάντα σκέφτομαι τον εαυτό μου ως την Jessica που δουλεύει στην Honest Company».

Drew Barrymore

flowerbeautymain, #GirlBossΤο 2013, η ηθοποιός ίδρυσε την δική της εταιρία καλλυντικών Flower, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Εκτός από την καλή ποιότητα των προϊόντων, οι τιμές είναι πολύ προσιτές και το σημαντικότερο: είναι όλα cruelty free.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα