Γιατί να αποκτήσετε το νέο τεύχος του InStyle που κυκλοφορεί 14 Απριλίου

Το Instyle Μαίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου με το Έθνος της Κυριακής στα περίπτερα όλης της χώρας.

Δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς και μάθετε τι ακριβώς σας περιμένει στις σελίδες του νέου τεύχους του InStyle:

Η Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και μιλά για τις δύο κόρες της και το πόσο της μοιάζουν, τον τρόπο που κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον σύζυγό της μετά από 17 χρόνια κοινής ζωής, για τη μόδα και το ρόλο της ως κριτή στο My Style Rocks. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: “Χαίρομαι που έκανα extreme πράγματα στο στιλ, στα μαλλιά και στο μακιγιάζ μου, γιατί τα χόρτασα, τα έζησα και τώρα έχω κατασταλάξει και ξέρω τι ακριβώς μου πάει και με κολακεύει”.

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κόρα Καρβούνη μιλά για τις αντιθέσεις της προσωπικότητάς της, τη σχέση της με τη μόδα και τον Γιώργο Λάνθιμο.

Lorena Vasquez

H master blender του ρούμι Zacapa μιλά για την περίοδο που ήταν η μοναδική γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, την οικογένεια και την καθημερινότητά της.

Αντώνης Σταμόπουλος

Ο ηθοποιός μιλά για την οικογένειά του, την εφηβεία του, την κρίση στην Ελλάδα και τον τρόπο που έχει αποφασίσει να την αντιμετωπίσει.

Αντωνία Καούρη

Η μουσικός και τραγουδίστρια δηλώνει πως δεν θα άλλαζε την εμφάνισή της για χάρη της καριέρας της, αποκαλύπτει τα μυστικά της για καλλίγραμμο σώμα και εξηγεί γιατί δεν θα πήγαινε στην Eurovision.

Στέφανος Ζαούσης

Ο Στέφανος Ζαούσης, ο ευρηματικός fashion editor, window stylist του attica και style consultant της Estée Lauder, μιλά για την αντρική μόδα πάνω από τα 40 και δίνει συμβουλές στους νεότερους.

Iman

Η σούπερ σταρ μιλά για τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της, τον έρωτα με τον David Bowie και την νέα της αγαπημένη ασχολία, το κέντημα!

Εύα Τσάχρα

Η τραγουδίστρια που μας έχει εντυπωσιάσει με τις μεταμορφώσεις στο Your Face Sounds Familiar παραδέχεται πως δεν κάνει όνειρα και μιλά για τη μόδα, αποκαλύπτοντας το πιο ακριβό κομμάτι της ντουλάπας της.

 

H κατοικία της Nαταλί Λεονταράκη,προέδρου της πολυεθνικής εταιρείας real estαte Engel & Völkers, αποπνέει την εκλεπτυσμένη αισθητική της ίδιας και το αμερικανικό στιλ, στο οποίο μυήθηκε για σχεδόν είκοσι χρόνια.

Spring Flings

4 Influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους beauty προϊόντα και εξηγούν τους λόγους που έχουν πάντα θέση στη ρουτίνα ομορφιάς τους.

Style Starts Here

Συμβουλές για να βάλετε στο καθημερινό σας στιλ τα έντονα μοτίβα και τις δυναμικές αποχρώσεις.

Office Style

Μεταμορφώστε το στιλ σας στο γραφείο με έξυπνα τρικς!

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα