Γιατί η Kim Kardashian και ο Kanye West ονόμασαν το τέταρτο παιδί τους Psalm;
instagram @kanyew.est

Πρόσφατα, ο Kanye West και η Kim Kardashian υποδέχτηκαν το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους, ένα αγοράκι που- όπως ανακοίνωσαν- ονόμασαν Psalm. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το ζευγάρι να επιλέγει ξεχωριστά ονόματα για τα παιδιά τους, όμως πολλοί fans τους δεν κατάλαβαν γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο όνομα.

Σύμφωνα με κοντινό άτομο του τραγουδιστή που μίλησε στο People, η επιλογή ήταν του Kanye στην οποία φυσικά συμφώνησε και η Kim: «Ο Kanye περνάει μια πνευματική αναβίωση τελευταία. Κάθε όνομα έχει μια ιδιαίτερη σημασίαπου είναι προσωπική για τον Kanye, την Kim και το παιδί». Μάλιστα, όπως ανέφερε η πηγή, ο Kanye είχε σκεφτεί το όνομα αρκετές εβδομάδες πριν την γέννηση του μωρού στις 10 Μαΐου.

«Το όνομα Psalm αντακλά το που βρίσκονται ο Kanye και η Kim πνευματικά, καθώς το όνομα σημαίνει τραγούδι (ψαλμός) στα εβραϊκά» αναφέρει το δημοσίευμα. Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει η Kim στο παρελθόν, η θεία λειτουργία της Κυριακής  είναι μια θεραπευτική εμπειρία για εκείνη.

«Γνωρίζω ότι και οι δύο διαβάζουν την Βίβλο. Ο Kanye αγαπάει τη Βίβλο. Οι  Ψαλμοί είναι το μεγαλύτερο βιβλίο της Αγίας Γραφής κι ο Kanye πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη σοφία μέσα σε αυτά», αναφέρει η πηγή.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα