Μακιγιάζ

Γιατί χρειάζεστε ένα λευκό μολύβι ματιών στη συλλογή του μακιγιάζ σας

Ίσως είναι πιο χρήσιμο κι από το μαύρο!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

19429215_134041973840736_1734030863223488512_nΌταν βλέπετε λευκά μολύβια ματιών, είμαστε σίγουροι πως σας έρχονται στο νου περασμένες δεκαετίες – ίσως τα 60s ή τα 90s. Ωστόσο, το λευκό μολύβι υπάρχει ακόμα και σήμερα, όχι επειδή είναι τάση, αλλά επειδή είναι ανάγκη και ένα τέλειο εργαλείο για το μακιγιάζ. Βλέπετε, όταν τοποθετηθεί στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, αυτόματα κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα, πιο λαμπερά και πιο μεγάλα. Είναι η τελευταία πινελιά που δεν ξέρατε πως χρειάζεστε μέχρι να δείτε το αποτέλεσμα.

Όπως βλέπετε, το λευκό στο κάτω βλέφαρο «δένει» το look είτε αυτό είναι με eyeliner, smoky ή σκέτη μάσκαρα. Γιατί όμως; Το εσωτερικό του κάτω βλέφαρου είναι κόκκινο ή ροζ και αυτό κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο θαμπά. Επίσης, με το να βάφεται λευκό, γίνεται ένα με το λευκό του ματιού και αυτόματα τα βλέμμα γίνεται πιο φωτεινό.  Αν η επιδερμίδα σας βέβαια είναι σταρένια, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε μια nude απόχρωση, αλλά αν είστε πιο ανοιχτόχρωμες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα το λευκό μολύβι.

4_use-white-eye-liner_600x896

Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί έχετε ένα λευκό μολύβι σίγουρα. Κάπου στον πάτο του νεσεσέρ ή του συρταριού σας έχετε ένα και θα το χρησιμοποιήσετε πολύ την Άνοιξη που έρχεται καθώς το λευκό στα μάτια κάνει comeback (shhhh δεν το ακούσατε από εμας). Και να μην έχετε όμως ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα και να πειραματιστείτε, είμαστε βέβαιες πως θα σας εθίσει όπως εμάς.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Χρύσα Δαρσακλή