Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί η πρώην του, Βάσω Λασκαράκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί η πρώην του, Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει τον έρωτά του για την συνάδελφό του Κατερίνα Γερονικολού, αφού τώρα πια η σχέση τους φαίνεται να έχει δοκιμαστεί. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει ο ηθοποιός στην Reallife και στον Βασίλη Μπουζιώτη, δεν κάνει σχέδια γάμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

-Στο “Bachelor 3” παίζεις μαζί με τη σύντροφό σου Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία στην αρχή της σχέσης σας παίξατε… κρυφτό με τους παπαράτσι.

Ποτέ δεν παίξαμε κρυφτό. Δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε, αλλά δεν ανήκουμε και σε αυτούς που διαφημίζουν τις σχέσεις τους. Μας πέτυχαν παπαράτσι στη Φιλοθέη, αργότερα στη Λούτσα που είχαμε πάει να φάμε και μετά πέσαμε πάνω τους στο Κηποθέατρο Παπάγου όταν πήγαμε να δούμε το Mamma Mia… Ήμουν με την βερμούδα μου – την έχεις δει σίγουρα και σε άλλες φωτογραφίες , την περίφημη βερμούδα του φτωχού συγγενή, που με βολεύει πολύ, την οποία φορούσα και στην Μύκονο, πρόσφατα. Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς, στο νησί πήγαμε για δουλείες της Κατερίνας, όχι για να μας φωτογραφίσουν! Απλώς όταν πας εκεί, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις – και δεν το θέλαμε κιόλας. Στο λέω ξανά: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε οι δυο μας.

-Άνθρωποι του περιβάλλοντός σου μου λένε πως στέλνεις πολύ τρυφερά μηνύματα στην Κατερίνα σου, Γιάννη…

Έχεις… χακάρει το κινητό μου; Εκεί έχεις φτάσει; OK λοιπόν, το παραδέχομαι! Δεν της στέλνω ψυχρά μηνύματα τύπου “Γεια, τι κάνεις;”. Της στέλνω τρυφερά μηνύματα που αφορούν όμως μόνο τους δυο μας! Όταν είσαι τόσο ερωτευμένος τέτοια στέλνεις! Αλλά πες μου, πού τα μαθαίνεις όλα αυτά;

Έχω καλές πηγές. Οι οποίες όμως πρέπει να σου πω πως με παραπλάνησαν όταν μου είπαν πως θα κάνετε την πρώτη σας δημόσια έξοδο στην επίσημη πρεμιέρα του «Χτυποκάρδια στο θρανίο», όπου θα πρωταγωνιστήσει η Κατερίνα. 

Λες να κινούμαστε βάσει σχεδίου και προγραμματισμού; Χαλαρώστε παιδι/ά, που θα έχουμε οργανώσει και επίσημη έξοδο! Αρκετά είπαμε όμως για όλο αυτό.

-Είναι στα σχέδια σου ο δεύτερος γάμος; 

Ούτε ο πρώτος ήταν… Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω. Κι επειδή ξέρω καλά πως η επόμενη ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα, θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά μας.

Η Βάσω δήλωσε σε συνέντευξή της πως δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί. 

Η Βάσω είναι μία πολύ έξυπνη, δυναμική γυναίκα και θα κάνει αυτό που θέλει – ό,τι κι αν είναι αυτό! Με το καλό, έχω να πω! Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα.

Έχετε πολύ καλή σχέση – κυρίως εφόσον έχετε ένα υπέροχο παιδί μαζί. Ένα παιδί που ήταν, είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας!

Ναι, έχουμε μία πολύ δυνατή σχέση….

-Η μικρή Εύα είναι απόλυτος έρωτας; 

Η μικρή Εύα, που είναι πια πέντε, είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου.

Θα ήθελες να κάνεις ένα ακόμη παιδί;

Ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου…

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα