Giambattista Valli x H&M: Η πολυαναμενόμενη συνεργασία που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas
Instagram @whowhatwear

Ο Giambattista Valli περπάτησε χθες το βράδυ στο amfAR gala στις Κάννες και στο πλευρό του είχε την Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor της H&M, αλλά και τους Kendall Jenner, Chris Lee, Chiara Ferragni, H.E.R, Bianca Brandolini d’Addaα και Ross Lynch. Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή μόδας με το αγαπημένο brand.

Λαμπερές celebrities όπως η Kendall Jenner και η Chiara Ferragni περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του gala, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή από μία limited pre συλλογή της συνεργασία του Giambattista Valli με την H&M. Έτσι, έκαναν όλες τις γυναίκες να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα μπορέσουν να κάνουν δικά τους κομμάτια από αυτή τη συνεργασία. Οι συγκεκριμένες δημιουργίες, τις οποίες φόρεσαν οι celebrities θα είναι διαθέσιμες από τις 25 Μαΐου σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, αλλά και στο hm.com.

Η ολοκληρωμένη collection Giambattista Valli x H&M πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 7 Νοεμβρίου 2019.

«Είμαι ενθουσιασμένος μ’ αυτή τη συνεργασία: η H&M μου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσω σε ένα πιο ευρύ κοινό το όραμά μου για το στυλ και τον τρόπο που εξυμνώ την ομορφιά. Στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου για κάθε τι όμορφο και να μπορέσω να γίνω μέρος των πιο “ευτυχισμένων στιγμών” του καθενός, βοηθώντας να δημιουργηθούν ιστορίες αγάπης σε όλον τον κόσμο», δήλωσε οσχεδιαστής μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας.

Instagram @fashiontomax
Instagram @fashiontomax
Instagram @fashiontomax
Instagram @whowhatwear
Instagram @chiaraferragni
Instagram @chiaraferragni
Instagram @chiaraferragni
Instagram @chiaraferragni

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα