Νέα

Γέννησε η Λυδία Παπαϊωάνου και δεν το έμαθε κανείς

Η παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί. 

InStyle.gr

H&M,conscious, black tie event, ermou, lydia papaioanou
Πριν μερικές μόνο εβδομάδες έγινε γνωστό πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τώρα μαθαίνουμε ότι γέννησε κιόλας. Ο λόγος για την Λυδία Παπαϊωάννου, τη γλυκιά παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό μουσικό κανάλι MAD TV που είχε τη δική της εκπομπή, η οποία έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτα της με τον tattoo artist και ιδιοκτήτη του Darkside Tattoo Society, Κυριάκο Μπαλάσκα.

photo credit @panosdavios #anthrakorixos #cleanface #savemylife #iaskforit #dsts #darksidetattoosociety

A post shared by Kiriakos Balaskas (@kiriakos_darksidetattoosociety) on

Η παρουσιάστρια -που πλέον έχει και τη δική της εταιρία που δημιουργεί πρωτότυπο περιεχόμενο, κυρίως για digital project- κατάφερε να το κρατήσει μυστικό όπως άλλωστε είχε καταφέρει να κρατήσει και όλη την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οποία αποκάλυψε  με την παρουσία και την ομιλία της στο Social Experience Forum πριν απο περίπου έναν μήνα.

 

Το τρίτο session του Social Experience Forum ξεχώρισε με τις ομιλίες των digital experts και συγκεκριμένα των Λυδία Παπαϊωάννου – CEO & Founder Of Athens Coconut Content Company, Ανδρέα Δρακόπουλου – e-sports expert, Έθελ Αγγελάτου – Linkedln Coach και Θοδωρή Μουλό – Growthhacking expert, οι οποίοι άφησαν το δικό τους στίγμα στη σκηνή του πρώτου Social Experience Forum. #socialmediamarketing #SEF18 #SocialExperienceForum #digitalmarketing #linkedin #growthhacking

 

A post shared by Social Experience Forum (@socialexperienceforumgr) on

Σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκε συνεργάτιδα της παρουσιάστριας,  η Λυδία γέννησε πριν από μια εβδομάδα, πρόωρα, ένα υγιέστατο αγόρι αλλά παρόλ’ αυτά τόσο εκείνη, όσο και ο μπέμπης χαίρουν άκρας υγείας.
Ακολουθήστε το instyle στο instagram

 

 

 

InStyle.gr