Γενέθλια για την Τζένη Θεωνά: Δείτε πώς ήταν μικρή αλλά και πόσο χρονών γίνεται

Η Τζένη Θεωνά είναι ηθοποιός και το όνειρό της από μικρή ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τελειώνοντας το σχολείο φοίτησε και σε κάποια σχολή δημοσιογραφίας την οποία -από επιλογή- δεν τελείωσε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή, Δήμο Αναστασιάδη. Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά για την Τζένη.

Σε πιο προσωπικές πληροφορίες, η ηθοποιός σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 35 ετών. Ίσως, όποιος την ακολουθεί στα social media αυτό να το γνωρίζει. Ο πατέρας της πάντως στο Facebook τής ευχήθηκε «χρόνια πολλά» αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί. Ανάμεσα σε αυτές και μία στην οποία η 35χρονη είναι πολύ μικρή. Στο στιγμιότυπο που θα δείτε παρακάτω λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως το πανέμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας θα γινόταν μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Δείτε τις φωτογραφίες καθώς και τα λόγια του πατέρα της.

jenny theona

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μικρής μας κόρης που με τα χρόνια μεγάλωσε και κείνη ΛΙΓΟ…Να τα εκατοστήσεις,λοιπόν, Ευγενία μας..να είσαι γερή, χαρούμενη και δημιουργική ΠΑΝΤΑ!!!Πολλές επιτυχίες….ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ…».

jenny theona

jenny theona

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα