Full in love ο Άκης Πετρετζίκης: Δείτε τον με την κοπέλα του (και από πού την ξέρετε)

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ερωτευμένος! Η νέα του σύντροφος, δεν είναι άλλη από την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου.

Πριν από 13 χρόνια, η μικρή Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου καθήλωσε όσους βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ και τους τηλεθεατές ανά την Υφήλιο, σβήνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα μπροστά σε χιλιάδες θεατές στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Σήμερα είναι 24 ετών.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε η Φωτεινή στην προσωπική της σελίδα στο Instagram που ήταν με τον Άκη. Βέβαια, υπήρχε μια μικρή αμφιβολία για το αν είναι ζευγάρι ή πολύ καλοί φίλοι που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί.

Η επιβεβαίωση όμως του ότι είναι ζευγάρι ήρθε ξανά από την ίδια τη Φωτεινή. Τις επόμενες ημέρες η όμορφη μελαχρινή ανήρτησε κι άλλες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με έναν εκ των προορισμών τους, την Κεφαλονιά . Σε μια φωτογραφία μάλιστα, οι δυο τους είναι αγκαλιά στην παραλία. Τα χαμόγελα και η λάμψη των ματιών τους μαρτυρούν την ευτυχία τους και η άνεση της επικοινωνίας της σχέσης τους δείχνει πως δεν πρόκειται για ένα απλό φλερτ αλλά για έναν έρωτα με γερές βάσεις.

Μάλιστα, πριν από κάποιες ώρες η 24χρονη βιολόγος πόσταρε μια φωτογραφία που διασκεδάζει με τις φίλες της και έγραψε στη λεζάντα: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν μπαίνουν σε καλούπια και τους αρέσει να ξεπερνάνε τα όρια τους, που η ακεραιότητά τους δεν ακολουθεί πάντα τους κανόνες και οι φίλοι είναι πάντα πιστοί», με τα likes να «πέφτουν βροχή» και τον Άκη Πετρετζίκη να συμφωνεί με την αγαπημένη του.

Δείτε τους παρακάτω.

???

A post shared by Foteini A. Papaleonidopoulou (@foteini_papaleon) on

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα