Foundation σώματος: Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα όταν φοράτε σορτσάκια
Instagram: @taylorlashae

Είναι επίσημο: η εποχή των μίνι και των σορτς είναι εδώ και μαζί της ήρθε και η ευκαιρία να αναδείξετε τα πόδια σας που μέχρι τώρα κρύβονταν κάτω από τζιν, παντελόνια και καλσόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις εντυπωσιακές και ανέμελες αυτές σας εμφανίσεις είναι να μην νιώθετε αυτοπεποίθηση για τα πόδια σας. Είτε έχετε ευρυαγγείες ή ραγάδες, είτε απλά έχετε κάποια μελανιά ή κόψιμο, η λύση για να δείχνει το δέρμα σας ομοιόμορφο, λείο, λαμπερό και γενικά αψεγάδιαστο είναι μία: μακιγιάζ ποδιών.

Δεν είναι όσο περίεργο ακούγεται, αφού πλέον στην αγορά κυκλοφορούν από bronzers μέχρι ειδικά foundation για το σώμα, τα οποία καλύπτουν κάθε ατέλεια της επιδερμίδας σας. Τα πόδια σας θα δείχνουν υπέροχα και εσείς θα φορέσετε με αυτοπεποίθηση τα σορτσάκια σας.. Win Win!

Οι δικές μας προτάσεις

Τη μέραfrezyderm_body_make_up, foundation σώματος

Κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιήστε ένα foundation σώματος με χρώμα και αντηλιακή προστασία, όπως το Active Sun Screen Body Foundation με SPF30 της Frezyderm (€25 τα 75ml). Καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες, μειώνει την εμφάνισή τους, ενυδατώνει και φυσικά προστατεύει από τον ήλιο. Όπως κάνετε με κάθε αντηλιακό, έτσι και αυτό χρειάζεται να εφαρμοστεί 20 – 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνεται κάθε 2 ώρες καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Τη νύχταmac-face-and-body-foundation, foundation σώματος

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν χρειάζεστε αντηλιακή προστασία, οπότε ένα foundation όπως το Studio Face and Body Foundation της MAC (€44) είναι ιδανικό. Απλώστε το με ένα πινέλο ή σφουγγαράκι στα πόδια σας, ενώ αν θέλετε πιο διακριτική κάλυψη, μπορείτε να το ανακατέψετε με την ενυδατική κρέμα σώματός σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα