Φωτεινή Τράκα: Μας δείχνει 3 stylish τρόπους για να δημιουργήσουμε ανοιξιάτικα βραδινά looks

To στιλ της καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής My Style Rocks ξεχώρισε από των υπολοίπων καθώς είχε πολλά στοιχεία από την ιδιαίτερη αισθητική της, αποτέλεσμα και των καλλιτεχνικών αναφορών που είχε από την οικογένειά της. Η Φωτεινή Τράκα αγαπούσε πάντα τον μαξιμαλισμό, ενώ θυμάται τον εαυτό της να φορά δεκαπέντε κοκαλάκια στα μαλλιά.

Όσο για το περίφημο στιλ της και τον «σχεδόν φυσικό» τρόπο που μπορεί να συνδυάζει prints και υφές, η νικήτρια του show έχει παραδεχτεί ότι μεγαλώνοντας προσθέτει και αφαιρεί κάτι από τα looks της. «Μετά το My Style Rocks προσπαθώ να ξαναβρώ κάτι που θα μου κάνει το “κλικ”».

Αν μπορούμε να πούμε όμως κάτι με σιγουριά είναι πως η Φωτεινή Τράκα τόσο όσο βρισκόταν στο show όσο και τώρα που παρακολουθούμε την πορεία της διαθέτει ένα ξεχωριστό στιλ, το οποίο μας προσφέρει έμπνευση για το πώς μπορούμε να εξελίξουμε και το δικό μας.

Η fashionista Φωτεινή Τράκα μάλιστα φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το InStyle.gr και μας έδειξε τρεις stylish τρόπους για να δημιουργήσουμε ανοιξιάτικα βραδινά σύνολα που αποπνέουν έναν αέρα Hollywood, φορώντας παπούτσια από τη νέα collection Pedro García.

 

Sexy black

 

Φωτεινή Τράκα
Φωτεινή Τράκα
Φωτεινή Τράκα

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το ανεπιτήδευτο sexiness που μας προσφέρουν τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η Φωτεινή Τράκα δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο βραδινό look, φορώντας ένα πολύ θηλυκό ζευγάρι πέδιλα από τη νέα συλλογή του Pedro García. Η fashionista συνδύασε ένα leather ψηλόμεσο παντελόνι με ένα top με πολύχρωμες παγέτες, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτά λουριά.

Kitten heels

 

Φωτεινή Τράκα
Φωτεινή Τράκα

Ένα από τα ζευγάρια παπουτσιών, στα οποία αξίζει να επενδύσετε αυτή την άνοιξη αν έχετε θέσει ως στόχο να εξελίξετε το στιλ σας είναι σίγουρα ένα ζευγάρι σανδάλια με kitten heels. Η Φωτεινή Τράκα μας δείχνει πως μπορούμε να τα φορέσουμε, δημιουργώντας ένα σύνολο που έχει ως βάση ένα ζευγάρι kitten heels Pedro García. Συγκεκριμένα συνδύασε μία πλισέ φούστα σε φυστικί απόχρωση με ένα λευκό wrap top και χρυσά σκουλαρίκια, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι kitten heeled σανδάλια σε λευκή απόχρωση.

Snakeskin

 

Φωτεινή Τράκα

Μία από τις πιο hot τάσεις της μόδας από τον χειμώνα που πέρασε, η οποία εξακολουθεί να μας απασχολεί και την άνοιξη είναι το snakeskin. Έτσι, η Φωτεινή Τράκα επέλεξε να μας δείξει πως μπορούμε να φορέσουμε αυτό το μοτίβο με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο. Φόρεσε ένα mini φόρεμα σε έντονο μοβ και το συνδύασε με ένα jacket σε burnt orange απόχρωση, δημιουργώντας έτσι ένα color blocked σύνολο. Το look της τελειοποιήθηκε με τα  kitten heeled πέδιλα από τη νέα συλλογή του Pedro García, τα οποία έκαναν το σύνολο της να αποπνέει έναν ethnic αέρα.

Play production for Instyle Magazine:

Photographer : Iliana Michali

Creative Direction : Veroniki Haritatou Gonzalez

Models :  Φωτεινή Τράκα fashion expert.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα