Φορέστε το κραγιόν σας και χαρίστε μια «Αγκαλιά»

 

 

 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης. Είναι ο μήνας που γινόμαστε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά και ονειρευόμαστε για το καλύτερο. Τώρα μπορείτε κι εσείς να βοηθήστε στην φετινή προσπάθεια της Jane Iredale Greece, ενώ ταυτόχρονα κρατάτε τα χείλη σας ενυδατωμένα και περιποιημένα με το νέο κραγιόν Sunny PlayOn® Lip Crayon, καθώς με την αγορά του προσφέρετε και τη δική σας αγκαλιά στον Σύλλογο Προστασία Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά. H Jane iredale – The Skincare Makeup  είναι υπέρ του #crueltyfree,  δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα, και επίσης όλα τα προϊόντα της κάνουν καλό στο δέρμα, κάνοντας την γνωστή και ως #TheSkincareMakeUp.

jane iredale play on crayon Αγκαλιά

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά είναι ένα  φιλανθρωπικό σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στέκεται δίπλα στην μητέρα και το παιδί της με φροντίδα και αγάπη. Δίπλα σε αυτό επιλέγει φέτος να σταθεί και η εταιρία Jane Iredale Greece διαθέτοντας σε αυτό ένα μέρος των εσόδων από την κάθε πώληση των νέων, ροζ Sunny PlayOn® Lip Crayon.

jane iredale logo Αγκαλιά

Μπορείτε λοιπόν, να βοηθήσετε και εσείς τον σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά , απλά φορώντας το κραγιόν σας!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα