Felicity Huffman: Η “νοικοκυρά σε απόγνωση” ανάμεσα στους 50 πλούσιους που κατηγορούνται για το σκάνδαλο με τα ελίτ πανεπιστήμια
Instagram @felicityhuffman

Η Felicity Huffman είναι ένα από τα 50 γνωστά ονόματα, όπως και η Lori Loughlin, που κατηγορούνται για δωροδοκία προκειμένου να εξασφαλίσουν την εισαγωγή των παιδιών τους σε ελίτ πανεπιστήμια της Αμερικής. Στο σκάνδαλο που ξέσπασε στο Hollywood αναφέρεται ότι κάποιοι έδιναν μέχρι και 6 εκατομμύρια δολλάρια σε κολέγια όπως τα Yale, Stanford, Georgetown και University of Southern California κάποιοι για να εξασφαλίσουν ότι θα πάρουν πτυχίο και άλλοι για να μπουν τα παιδιά τους σε καλά πανεπιστήμια.  

Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά “Νοικοκυρές σε απόγνωση” συνελήφθη απο το FBI τα ξημερώματα της Τρίτης 12/3 γιατί προσπάθησε να “εξαγοράσει” την θέση της κόρης της στο πανεπιστήμιο. Η Felicity πέρασε αρκετές ώρες υπό κράτηση σε κρατητήριο των ομοσπονδιακών αρχών στο Λος Άντζελες, ώσπου το απόγευμα της ίδια μέρας παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Ο σύζυγος της  Huffman και ηθοποιός, William H. Macy βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

  

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν την Felicity Huffman για απάτη, καθώς  έκανε δωρεά αξίας 15.000 δολαρίων σε “ανύπαρκτο” φιλανθρωπικό ίδρυμα προκείμενου να καταφέρει την πλαστογράφηση των SAT τεστ της κόρης της, εξασφαλίζοντας την θέση της σε καλό πανεπιστήμιο της χώρας. Συγκεκριμένα, οι πράκτορες του FBI διαθέτουν ηχογραφημένη συνομιλία με την Huffman να επικοινωνεί με τον συνεργάτη της για την εφαρμογή του σχεδίου.  Η Huffman αφέθηκε ελεύθερη έως την δίκη με την καταβολή εγγύησης 250.000 δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα