Νέα

Φαίη Σκορδά: Η συγκίνηση on camera και η απώλεια της βαλίτσας της!

Διαβάστε περισσότερα. 

InStyle.gr

faih-skorda

Η Φαίη Σκορδά είναι πρέσβειρα του “Make a Wish” και χθες ταξίδεψε αυθημερόν στην Θεσσαλονίκη. Ο οργανισμός διοργάνωσε στο Grand Hotel Palace ένα μοναδικό event για τα 20 χρόνια και η Φαίη δεν ήταν δυνατό να λείπει, αναλαμβάνοντας την παρουσίασή του.

«Χθες έμαθα κάτι πολύ συγκινητικό. Ότι το Make A Wish έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 1600 ευχές. Σχεδόν όλες οι ευχές που έχουν φτάσει στα γραφεία του. Το 1/3 των ευχών έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής από Θεσσαλονικείς. Με συγκίνησε πάρα πολύ αυτό» ανέφερε στον αέρα του Πρω1νό.

Στη συνέχεια στο βίντεο για την εκδήλωση είδαμε ένα παιδί, ο Γιάννης, του οποίου η ευχή εκπληρώθηκε. Ανάμεσα στα πλάνα ωστόσο χωρίς να το γνωρίζει η παρουσιάστρια, προβλήθηκε και το στιγμιότυπο στο οποίο η Φαίη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ωστόσο μετά το τέλος του βίντεο, ανέφερε για το απρόοπτο που είχε στη συμπρωτεύουσα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχασε τη βαλίτσα της και ευχαρίστησε τους φίλους που την βοήθησαν on air. «Δεν ξέρω τι συνέβη. Η βαλίτσα μου δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Στη βαλίτσα είχα το φόρεμα για την βραδιά, φακούς επαφής και προσωπικά αντικείμενα και δεν ήρθαν ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Θέλω όμως προσωπικά να ευχαριστήσω τους φίλους στη Θεσσαλονίκη που με βοήθησαν να βρω τα απαραίτητα για την εμφάνισή μου στην εκδήλωση», εξήγησε.

Peoplegreece.com

InStyle.gr