Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους με αυτό το tip του δερματολόγου των σταρ του εξωτερικού
Getty Images

Σας ταλαιπωρούν μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ακόμα κι αν κοιμάστε 8 ώρες κάθε βράδυ; Όσες ειδικευμένες κρέμες κι αν βάλετε στην περιοχή, δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θα θέλατε; Σας έχουμε καλά νέα, γιατί η λύση που θα σας «σώσει» είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεστε και δεν θα σας στοιχίσει τίποτα.

Το σωτήριο tip έρχεται από τον διάσημο δερματολόγο Harold Lancer, ο οποίος μεταξύ άλλων κουράρει την Beyonce, την Victoria Beckham και την Kim Kardashian, και θέλει απλά να αλλάζετε την στάση που κοιμάστε. «Έχετε την τάση να κοιμάστε από την μια πλευρά ή να κοιμάστε μπρούμυτα πιέζοντας το στομάχι σας; Και οι δύο αυτές στάσεις πιέζουν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και αυτή η πίεση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μαύρων κύκλων. Για να το αποφύγετε προσπαθήστε  να κοιμηθείτε ανάσκελα. Αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα μόνο στο πρόσωπό, αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματός, όπως το στήθος, ένα σημείο όπου ενδέχεται επίσης να εμφανίσει εύκολα ρυτίδες», αποκάλυψε ο dr. Lancer.

https://www.instagram.com/p/Bqs2hdeFDiA/

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να κοιμάστε ανάσκελα και όχι μπρούμυτα και θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα, όχι μόνο στην περιοχή των ματιών, αλλά και στο θέμα ρυτίδων σε όλο σας το πρόσωπο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να σταματήσετε τις κρέμες ματιών, αφού η ενυδάτωση συνεχίζει να είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα