Ευριδίκη Βαλαβάνη vs. Κατερίνα Καινούργιου: Ποια φόρεσε καλύτερα το (Black Daquiri) μαγιό;

Black Daquiri aka στην υγειά σας!

Πίσω από μία κομψή και ultra θηλυκή δημιουργία βρίσκεται μία chic γυναίκα που αγαπάει τις γυναίκες και τους προσφέρει με ισχυρή δόση γενναιοδωρίας τα σχέδιά της. Αλλά θα δείτε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε. Στα fashion νέα μας τώρα, νωρίτερα, μέσα στο μήνα, είδαμε το -so hot right now- μαγιό που κυκλοφορεί στο Instagram να το φορούν, ανάμεσα σε άλλα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, και οι δύο γνώριμες κυρίες. Η διαφορά είναι πως ένα τέτοιο σχέδιο όσο και αν μας μένει στο μυαλό, είναι από εκείνα που φοριούνται ανάλογα με την προσωπικότητα κάθε γυναίκας οπότε και το κάνει μοιραία μοναδικό. Ποιο είναι όμως αυτό το σχέδιο που έχει κάνει χιλιάδες χρήστες να χαρίσουν το like τους; To Black Daquiri όπως το βάφτισε η σχεδιάστριά του την οποία θα αναφέρουμε παρακάτω. Ένα Black Daquiri λοιπόν, δύο εκρηκτικές παρουσίες; Ποια το φόρεσε ή μάλλον ποια το κέρασε καλύτερα στο κοινό της;

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι μία εκρηκτική αθλητικογράφος με σώμα που γοητεύει το αντρικό κοινό καθώς διαθέτει καμπύλες και, συν τοις άλλοις, είναι και γυμνασμένη. Μια γυναίκα που ξέρει από μπάλα ξέρει και να σκοράρει με ανεπιτήδευτο στιλ, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και δίχως περιττά αξεσουάρ που την εμποδίζουν στο fashion game της.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη, έχει άλλο στιλ, προσπαθώντας να τονίζει την θηλυκή της πλευρά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητά της. Αν και είναι πιο όμορφη όταν είναι απλή, για κάποιο λόγο υπερβάλλει ακόμα και όταν πηγαίνει στην παραλία. Η μπούκλα, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ δεν ταιριάζει ούτε στην παραλία αλλά ούτε και στην boho αισθητική του Black Daquiri. 

1-0 λοιπόν το αποτέλεσμα υπέρ της Ευριδίκης. Όσο για το ποια το φόρεσε ΑΚΟΜΑ καλύτερα; Μα η ίδια η σχεδιάστρια. Η Vassia Kostara ή αλλιώς αυτό το όμορφο ταλαντούχο κορίτσι που αν και για χρόνια ασχολήθηκε με το marketing, πριν από λίγα λίγα χρόνια έκανε το όνειρό της (και το δικό μας) πραγμαμτικότητα.

Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα