Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαγιό που επέλεξε για να πάει στη θάλασσα με τον αγαπημένο της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αποδείξει πως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και καθόλου τυχαία: Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή, ενώ και τώρα δεν αμελεί να ασχολείται με το pole dancing που τόσο αγαπά. Βέβαια, για ένα τέλειο σώμα σαν της Ευρυδίκης απαιτείται ο συνδυασμός και των δύο παραγόντων στο βέλτιστο βαθμό: Γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Το τελευταίο για την Ευρυδίκη σίγουρα δεν αποτελεί ιδιαίτερο μέλημα, μιας και θα αρκείται απλώς να τρώει ό,τι και ο σύντροφός της, του οποίου το διαιτολόγιο είναι πολύ αυστηρό και συγκεκριμένο.

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι! ? ______________________________________________ Swimsuit: @kisterss_shop Thank you @olgafarmaki & @gogofarmaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) στις

Αγαθά κόποις κτώνται: Η αθλητικογράφος πήρε ένα σύντομο break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που την δεσμεύουν στην  πρωτεύουσα και απόλαυσε τον ήλιο του Αιγαίου στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Για που το έβαλαν; Για το κοσμικό νησί της Μυκόνου, όπου και φυσικά δε θα έχαναν την ευκαιρία για βόλτες στην παραλία. Το beachwear που επέλεξε η Ευρυδίκη προέρχεται από τη συλλογή Kisterss, της Όλγας και της Γεωργίας Φαρμάκη που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Πρόκειται όπως θα δείτε, για ένα νεανικό ολόσωμο μαγιό, που συνδυάζει 3 μοτίβα και κοσμείται από μία μεσάτη ζώνη.

Couple goals ? @evridiki_valavani in Kisterss swimwear ? Shop online at www.kisterss.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kisterss (@kisterss_shop) στις

Στην ίδια διάθεση και ο αγαπημένος της, που επίσης διαθέτει από τους πλέον καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχουμε δει. Αν το ζευγάρι είναι τόσο ταιριαστό στην προσωπική του ζωή όσο και στην παραλία, είμαστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς στη σχέση τους.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα