Τα fashionable κορίτσια πλέον έχουν blurred lips!
Pixel Formula

Μπορεί οι Kardashians να έχουν δημιουργήσει μία «αυτοκρατορία» στον χώρο της ομορφιάς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ήρθε για μείνει. Η τάση που λάνσαραν οι διάσημες αδερφές με τα μεγάλα, overlined χείλη έχει ξεκινήσει επιτέλους να φεύγει και σιγά σιγά τη θέση της παίρνει ένα πολύ πιο φυσικό και ευκολοφόρετο makeup trend, το οποίο ακούει στο όνομα blurred lips.

Αν μέχρι τώρα σχεδιάζατε το περίγραμμα των χειλιών σας με μολύβι πολύ εκτός της φυσικής γραμμής του περιγράμματός τους και μετά να απλώνατε πολλές στρώσεις κραγιόν και gloss, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε.

https://www.instagram.com/p/Bnbhmq0hpqO/?utm_source=ig_embed

Η νέα αυτή τάση θέλει τα χείλη να δείχνουν φυσικά, χωρίς μολύβι στο περίγραμμα και με το αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο lip stain, παρά κραγιόν. Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχετε το συγκεκριμένο look είναι να περάσετε ένα ματ κραγιόν πάνω από τα χείλη σας με ταμποναριστό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Bn2GIiAhWR8/?utm_source=ig_embed

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς αυτή τη νέα, πολύ κομψή και stylish τάση, δείτε την τεχνική της celebrity makeup artist Kara Yoshimoto Bua στο παρακάτω βίντεο και απλώς ακολουθήστε τα βήματά της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα