Περιποίηση

Έρχεται τον Φεβρουάριο: Η νέα Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Cream

Αντιγήρανση + Άνεση + Μια Πινελιά Χρώματος, χάρη στην Estee Lauder

Χριστίνα Χρόνη

Χριστίνα Χρόνη

Revitalizing_Supreme_Model_Shot_Expires_May__14
Η Estée Lauder παρουσιάζει την πιο «έξυπνη» κρέμα CC – τη ΝΕΑ Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme Spf 10, μια κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη. Η Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme Spf 10 έρχεται να προστεθεί στη Συλλογη Revitalizing Supreme Global Anti-Aging και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα περιποίησης της κρέμας προσώπου, μαζί με επιπρόσθετα πλεονεκτήματα.

111Με σύνθεση που περιλαμβάνει την Τεχνολογία IntuiGen ™-χαρακτηριστική τεχνολογία της συλλογής, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας – αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή του στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Επιπλέον, η πρωτοποριακή σύνθεση περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και  εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, οι οποίες μεταμορφώνουν αυτομάτως την επιδερμίδα απελευθερώνοντας έναν απαλό χρωματικό τόνο που εξισορροπεί και τελειοποιεί οποιονδήποτε φυσικό χρωματικό τόνο. Η ΝΕΑ Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme Spf 10 προσφέρει αμέσως ανακούφιση, καθώς παρέχει άμεση φροντίδα και περιποίηση, κάνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική. Από την πρώτη στιγμή, η ελαφριά, αιθέρια σύνθεση δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

Ανυπομονούμε λοιπόν να πάρουμε στα χέρια μας αυτή τη μαγική κρέμα που θα βρίσκεται στα ράφια το Φεβρουάριο. Σημειώστε το ημερολόγιό σας αι φυσικά μείνετε συντονισμένες για να μάθετε ποια μέα ακριβώς μπορείτε να την αναζητήσετε.

Χριστίνα Χρόνη