Επτά δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά
Getty Images

Τα σγουρά μαλλιά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ρωτήστε όποιο κορίτσι τα έχει και θα σας απαντήσει πως χρειάζονται πολλή φροντίδα, πολλά προϊόντα και πολλή ώρα για να δείχνουν τέλεια. Εκτός φυσικά και αν τα κορίτσια που ξέρετε κυκλοφορούν με τα μαλλιά μόνιμα πιασμένα σε κότσο ή πηγαίνουν συνεχώς στο κομμωτήριο. Εμείς δεν γνωρίζουμε τέτοια κορίτσια, για αυτό συγκεντρώσαμε τα 7 πράγματα που μόνο κορίτσια με τέτοια μαλλιά καταλαβαίνουν.

Οι bad hair days είναι συχνό φαινόμενο

Όχι δεν συμβαίνουν σπάνια κυρίως γιατί τα μαλλιά σας είναι οντότητα από μόνα τους. Μέχρι που σκέφτεστε να τους δώσετε δικό τους όνομα (μπορεί και να το έχετε κάνει ήδη). Δεν ξέρετε με τι διάθεση θα ξυπνήσουν και αν θα θελήσουν να σας κάνουν οποιοδήποτε χατίρι.

Έχετε αναλαμπές

Κάθε που βλέπετε γυναίκες σαν τη Beyonce στην τηλεόραση ταυτίζεστε και σκέφτεστε «Έχω κι εγώ τέτοια, super μαλλιά» και κάπως νιώθετε περήφανες.

Έχετε σίγουρα καεί

Είτε έχετε κάψει μαλλιά είτε δέρμα στην προσπάθειά σας να ισιώσετε ή να επιτεθείτε με θερμά εργαλεία στις ατίθασες τούφες σας. Μην κρύβεστε, έχουμε κι εμείς σημάδια που το αποδεικνύουν.

Κάθε μέρα παραιτείστε

Από το styling, από την περιποίηση, από το χτένισμα …από τη ζωή. Αυτή η οντότητα στο κεφάλι σας θα σας ξεκάνει, είναι το μόνο σίγουρο. Σιγά μην σκάσετε για τρίχες.

Ξέρετε πως είναι όλα ψέματα

Εκείνα τα «πανεύκολα tutorials» που σας χαρίζουν τέλεια μαλλιά με 2 κινήσεις… ψέματα, ψέματα, ψέματα. Την τελευταία φορά που προσπαθήσατε κάποιο κοντέψατε να πάθετε παράκρουση. Τα μαλλιά σας δεν είναι εύκολα και κατά συνέπεια δεν υπάρχει κάποιο εύκολο χτένισμα. Εκτός κι αν θεωρείτε χτένισμα τον κότσο.

Έχετε σκεφτεί να φτάσετε στα άκρα

Ναι, το ξύρισμα έχει περάσει παραπάνω από μια φορές από το μυαλό σας και το μόνο που σας κρατάει είναι οι μικρές αμφιβολίες που έχετε για το αν θα σας ταιριάζει τόσο όσο στη Natalie Portman. Μετά σκέφτεστε πως δεν έχετε αυτό το πρόσωπο και πιάνετε έναν κότσο.

Δεν καταλαβαίνετε γιατί σας ζηλεύουν

Εκείνα τα κορίτσια που λούζονται και φεύγουν σας λένε όλο γλύκα πόσο θα ήθελαν να έχουν τα μαλλιά σας και σας αφήνουν να κοιτάζετε απορημένες την έκφρασή τους.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα