Επτά celebrities σας δίνουν ιδέες για χτενίσματα για το βράδυ της Ανάστασης (και όχι μόνο)

Δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε απόψε στα μαλλιά σας για την Ανάσταση και το τραπέζι που ακολουθεί; Μέχρι πρότινος οι μεγαλύτερες από εμάς  περνούσαν πρώτα από το κομμωτήριο για γιορτινά άκαμπτα, «μπομπέ»  χτενίσματα που κινδύνευαν να πάρουν φωτιά αν πλησίαζαν πολύ σε κάποια λαμπάδα, με τόση λακ.

Εμείς σας προτείνουμε μερικά τέλεια, πανεύκολα, chic και διακριτικά χτενίσματα για όλες τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο, τα οποία δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά πασχαλινά, «εκκλησιαστικά» των μεγαλύτερων κυριών. Γιατί ποια θα το ήθελε ποτέ αυτό;

Χαμηλή αλογοουρά με όγκοblake, χτενίσματα

Είναι η αλογοουρά που δείχνει ότι κάνατε λίγη προσπάθεια παραπάνω χωρίς να έχετε κάνει στην ουσία τίποτα σπουδαίο. Απλά κρεπάρετε το πάνω μέρος των μαλλιών σας με μια βούρτσα για να δώσετε όγκο, πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά και κρύψτε το λαστιχάκι σας κάτω από μια τούφα με μερικά τσιμπιδάκια. Ναι, τόσο απλά.

Ψηλή αλογοουράhigh pony, χτενίσματα

Ιδανική για λουσμένα μαλλιά ή για άλουστα, για πρωί ή και για βράδυ. Είναι το πιο εύκολο χτένισμα (αν μπορούμε να το πούμε χτένισμα) που χρειάζεται ένα λαστιχάκι και λίγη λακ.

Ατημέλητος κότσοςZendaya-messy-top-bun, χτενίσματα

Η γιαγιά σας μπορεί να πηγαίνει στην εκκλησία με κότσο κομμωτηρίου. Εσείς δεν χρειάζεται. Το συγκεκριμένο up do είναι ιδανικό γιατί μπορείτε να το πιάσετε όπως θέλετε, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και χρειάζεται μόνο μερικά τσιμπιδάκια και λίγη υφή στα μαλλιά για να αναδειχθεί.

Ολόισια μαλλιάkim, χτενίσματα

Τι πιο απλό; Απλά φροντίστε να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα με ένα προϊόν προστασίας και περάστε τα στη συνέχεια με μια καλή πρέσα με κεραμικές πλάκες.

Ατημέλητοι κυματισμοίlucy hale, χτενίσματα

Για αυτό το χτένισμα χρειάζεστε απλά ένα ψαλίδι για μπούκλες και second-day μαλλιά. Στόχος σας είναι να κάνετε random κυματισμούς στις τούφες σας για ένα ατημέλητο αποτέλεσμα και θα το πετύχετε διαλέγοντας στην τύχη μικρές και μεγάλες και τυλίγοντάς τις γύρω από ένα ψαλίδι.

Μαλλιά πιασμένα μισά μισάselena gomez hair, χτενίσματα

Είναι ένα χτένισμα που συχνά ξεχνάμε αλλά δεν θα έπρεπε. Μας δίνει όλα τα καλά του up do και των αφημένων, ελεύθερων μαλλιών σε ένα και γίνεται μόνο με λίγα τσιμπιδάκια. Και σε άλουστα μαλλιά. Genius.

Χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στο πλάι

frida, χτενίσματαΕίναι πανεύκολη και γίνεται στο λεπτό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη λακ και λουσμένα μαλλιά. Γιατί; Γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα, μπορεί να τονίσει το γεγονός πως δεν είτε φρεσκολουσμένη και στις γιορτές θέλουμε να είμαστε απλές αλλά όχι άλουστες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα