Ένας ορθόδοξος παπάς πόζαρε με Gucci και Louis Vuitton και ξεσήκωσε όλο το internet

Αν νομίζετε ότι τα luxury προϊόντα είναι μόνο για τους κοσμικούς, κάνετε μεγάλο λάθος. Όπως το απλό ποίμνιο, έτσι και οι κληρικοί θέλουν τα luxury brands τους ή τουλάχιστον αυτό υποθέτουμε από την ιστορία που έχει γίνει viral αυτή την εβδομάδα και σχετίζεται με έναν ορθόδοξο ιερέα από τη Ρωσία που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο ως Hypepriest, παραφράζοντας το γνωστό, fashion site Hypebeast.

11-gucci-priest-2.w460.h575

Το όνομα αυτού είναι Vyacheslav Baskakov. Ο ιερέας πριν κατεβάσει τον λογαριασμό του στο instagram είχε ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τη φημολογούμενη luxury fashion συλλογή του που περιείχε μεταξύ άλλων Gucci και Louis Vuitton κομμάτια, προκαλώντας το ποίμνιό του και φυσικά την ηγεσία του κλήρου που καταδίκασε τον προκλητικό βίο του.

1256260

Βέβαια όπως θυμόμαστε όλοι ο προκαθήμενος της ρωσικής εκκλησίας το 2012 είχε προκαλέσει και εκείνος το κοινό που δεν εκτίμησε το πάρα πολύ ακριβό ρολόι του, οπότε ίσως θα έλεγε κάποιος ότι δεν θα έπρεπε να σοκαριστεί με την είδηση ότι μέλος του κλήρου του αγαπά τα πολύ ακριβά προϊόντα. Ο ιερέας αφού έσβησε το λογαριασμό του, απολογήθηκε και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν είναι δικά του τα προϊόντα αυτά, αλλά φτηνά παπούτσια που έχει τροποποιήσει και ότι οι εικόνες που είχε ανεβάσει είναι από κατάστημα που απλά δοκίμαζε τα συγκεκριμένα κομμάτια. Επίσης υποστήριξε ότι οι αγορές και οι αλλαγές στο look του έγιναν με συνταγή γιατρού. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα