Ελένη Μενεγάκη: Δύο από τους πιο κοντινούς συνεργάτες της φεύγουν από το πλευρό της

Η Ελένη Μενεγάκη που έχει σήμερα γενέθλια ξέρουμε όλοι οτι της αρέσει να ανανεώνεται και αρέσκεται σε αλλαγές στους συνεργάτες της. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στην εκπομπή της, αλλά όχι και τόσο στο glam squad της. Οπότε η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω μας εξέπληξε αρκετά. Πρώτος συνεργάτης που θα ολοκληρώσει  σε λίγες μέρες τη συνεργασία του μαζί της είναι ο στιλίστας της Γιάννης Τράκας.

Ο άνθρωπος που έντυνε την Ελένη τα δύο τελευταία χρόνια και άλλαξε το στιλ της σε πιο μίνιμαλ δρόμους, δεν θα είναι πια μέρος του glam squad της. Γεγονός που μας παραξενεύει γιατί η Ελένη διάνυε την καλύτερη περίοδο της στιλιστικά.

Μαζί με το Γιάννη Τράκα αποχωρεί από την ομάδα της και ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο hair stylist της παρουσιάστριας για παραπάνω από δέκα χρόνια.


View this post on Instagram

Χρόνια πολλα στη μεγάλη μου αγάπη …στο κορίτσι μου το αγαπημένο …. @elenimenegaki ,εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου να είσαι πάντα καλα …να είσαι πάντα τόσο γλυκός άνθρωπος ….και είναι μεγάλη μου τιμή που τόσα χρόνια είμαι δίπλα σου …η αγάπη μου για σένα θα είναι παντοτινή ….είσαι μοναδική γιατί το αξίζεις ….❤️❤️ #love #beloved #friends #friendship #gorgeous #woman #super #star #celebration #eleni #happy #name #day #happynameday #hairstylist #hairbybouloubasis @bouloubasisv

A post shared by Bouloubasis Vasilis (@bouloubasisv) on

Οι λόγοι που έληξε η συνεργασία της παρουσιάστριας δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε ποιο θα είναι αντικαταστάτες τους που θα επιμελούνται τα looks της Ελένης.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα