Ελένη Μενεγάκη: Ανανεωμένη και μαυρισμένη αποκαλύπτει πώς πέρασε στις διακοπές της

Ανανεωμένη επέστρεψε από τις πασχαλινές της διακοπές η Ελένη Μενεγάκη η οποία έκανε Πάσχα στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ευδιάθετη και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή της ενώ έκανε και κάποια σχόλια σχετικά με το πώς πέρασε αυτές τις ημέρες. «Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη. Πραγματικά, όλες μου τις ευχές για να κυλίσει η περίοδος που μένει μέχρι να μας οδηγήσει στο καλοκαίρι όσο πιο όμορφα, γλυκά, αγαπησιάρικα, οικογενειακά. Xωρίς πολλά και σημαντικά προβλήματα. Το σημαντικά προβλήματα, στη δικιά μου σκέψη, είναι μόνο τα προβλήματα υγείας. Όλα τα άλλα με έναν τρόπο λύνονται», είπε και μετά από λίγο πρόσθεσε αναφορικά με το πώς πέρασε η ίδια στις πασχαλινές της διακοπές, «Ρε παιδιά νιώθω λες και λείπαμε πολύ καιρό. Θεωρώ ότι έκανα τόσο καλές διακοπές αυτό το Πάσχα, που αυτές τις πολύ λίγες μέρες τις ένιωσα σαν να έκανα διακοπές πάρα πολύ καιρό. Δηλαδή αποσυντονίστηκα. Χθες έλεγα “μη με δείτε χαλαρή στο σπίτι και ξεχαστώ”. Είχα ξεχάσει ότι δουλεύω. Είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό. Θα καθόμουν στην Κρήτη καμιά εβδομάδα ακόμα». Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στην αγαπημένη της πρωινή συνήθεια αυτές τις μέρες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα πολύ ωραία ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ. Γύρω στις 8-9 το πρωί, που εμένα ήταν η ώρα μου στο σπίτι, ησυχία στο σπίτι, χάζευα τα Πάθη του Χριστού και άλλα πολύ ωραία ντοκιμαντέρ. Εκείνη την ώρα τι να κάνω; Να βγω στον ήλιο να παγώσω; Άμα δεν έβγαινε ο ήλιο λίγο να ζεσταθεί το κοκαλάκι μου που να βγω έξω; Δεν ήθελα να κοιμηθώ. Το μεσημέρι μου λείπει ο ύπνος. Έβλεπα όλο τέτοια θέματα. Τη Μαρία τη Μαγδαληνή, τον Ιούδα, και τέτοια θέματα έβλεπα, μου άρεσαν πολύ γιατί τα είχαν ολοκληρωμένα».

Ας περάσουμε τώρα στο τι επέλεξε να φορέσει η παρουσιάστρια σήμερα Τρίτη του Πάσχα. Η Ελένη λοιπόν, φανερά ανανεωμένη και μαυρισμένη, επέλεξε ένα pencil floral κόκκινο φόρεμα Wyou το οποίο ανέδειξε το μαύρισμά της και το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα. Το μακιαγιάζ της ήταν -πολύ εύστοχα- σε γηίνους τόνους.

Δείτε το look παρακάτω.

Να θυμίσουμε πως η Ελένη μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω της αγαπημένης της διαδικτυακής πλατφόρμας που δεν είναι άλλη από το Instagram. Μάλιστα, λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το Ρέθυμνο, μας είχε δείξει σε φωτογραφία την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα. Η φωτογραφία βέβαια σβήστηκε μετά από λίγο καθώς, όπως είπε, ήταν αφιερωμένη σε όλους τους φίλους της και δεν ήθελε να αναδημοσιευτεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα