Έφυγε από τη ζωή η Lee Radziwill: Ποια ήταν η «style icon» αδερφή της Jackie Onassis;
Splash News

Η Lee Radziwill, η μικρή αδερφή της Jackie Onassis και γνωστή στον κόσμο της μόδα ως brand ambassador του Giorgio Armani, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 85 ετών.

Γεννημένη τον Μάρτιο του 1933, η Radziwill έγινε γνωστή για το στιλ της όμως όλη της τη ζωή πάλευε με το βάρος που έφερε η συγγένειά της με την πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. Ξεκινώντας την καριέρα της ως ηθοποιός αλλά και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, η Lee συνεργάστηκε με τον Giorgio Armani και κατέκτησε τον κόσμο της μόδας.

Με πλούσια κοινωνική ζωή και φίλους κάποια από τα μεγαλύτερα icons της εποχής, όπως ο Truman Capote, ο Andy Warhol αλλά και οι Rolling Stones, η Lee παντρεύτηκε τρεις φορές κι έκανε παιδιά με τον δεύτερο άντρα της, το πολωνό πρίγκιπα Albrecht Radziwill.


View this post on Instagram

Lee & Jackie ? such a strong and wonderful bond

A post shared by Caroline Lee Bouvier Radziwill (@lee.radziwill) on

Το στιλ της ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει αφού, όπως αναφέρει και η Mathilde Favier,υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων του Christian Dior «ήταν ένα πραγματικό icon, μια απίστευτα γοητευτική γυναίκα που προσαρμοζόταν σε όλες τις καταστάσεις. Ποτέ δεν ήταν υπερβολικά ντυμένη για μια περίσταση και ήταν κομψή και πάντα μπροστά από την εποχή της. Ο θάνατός της είναι το τέλος μιας εποχής».


View this post on Instagram

A post shared by Caroline Lee Bouvier Radziwill (@lee.radziwill) on

Το εξαιρετικό γούστο της Lee –ειδικά στη διακόσμηση- φαίνεται κι από τα σπίτια της, τα οποία φωτογραφήθηκαν πολλές φορές για περιοδικά όπως το Vanity Fair και η Vogue, με τον Renzo Mongiarino να είναι η μεγαλύτερη επιρροή της.

 

 

 

View this post on Instagram

 

  “Learning never exhausts the mind.” —Leonardo Da Vinci – So I guess it doesn’t hurt to learn a little more!   A post shared by Caroline Lee Bouvier Radziwill (@lee.radziwill) on

Πριν λίγα χρόνια η Radziwill είχε μιλήσει στους New York Times για τη ζωή της αναφέροντας ότι «υπήρχαν πολλά πράγματα στη ζωή μου για τα οποία μετανιώνω, με την έννοια ότι εύχομαι τώρα να μπορούσα να τα είχα αλλάξει ή κάπως να τα κάνω να μην είχαν συμβεί. Αυτό που δεν έχω είναι ζήλεια. Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή με τη ζωή μου. Έχω κάνει πολλά συναρπαστικά πράγματα και η μεγαλύτερη χαρά μου είναι ότι εξακολουθώ να κάνω ενδιαφέροντα πράγματα και να γνωρίζω συναρπαστικούς ανθρώπους».

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα