Νέα

Έχετε λιπαρά μαλλιά; Τα πέντε tips της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να διορθώσετε το πρόβλημα

Όλα όσα μοιράστηκε μέσα από το blog της. 

InStyle.gr

stamatina tsimtsili

Έχετε λιπαρά μαλλιά; Τα πέντε tips της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να διορθώσετε το πρόβλημα

Beauty tips έδωσε για ακόμα μία φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το blog της. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά, μας αποκάλυψε τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να πούμε «αντίο» στα λιπαρά μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάθε λόγο να την ακούσουμε αφού η ίδια έχει υπέροχα πλούσια μαλλιά και είναι από τις ελάχιστες παρουσιάστριες που δεν φοράνε τρέσες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγραψε.

«Αγαπημένες μου, Παρακάτω σας έχω 5 μυστικά για να πείτε αντίο στα λιπαρά μαλλιά!

1. Ημιδιάφανη πούδρα

Εκτός από το πρόσωπο σου, μια ημιδιάφανη πούδρα μπορεί να σε σώσει και στο θέμα των λιπαρών μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να βάλεις μια ποσότητα στα μέρη που είναι πιο λιπαρά.

2.Μπούκλες

Μερικές μπούκλες στη ρίζα, θα ανασηκώσουν τις τρίχες και θα δώσουν μια καλή απόσταση… ασφαλείας από το λάδωμα. Για να μη τα κάψεις και για να έχεις σίγουρα αποτελέσματα, προτίμησε τα ρόλει και ρίξε λακ.

3.Ξέβγαλμα

Αν έχεις λιπαρότητα σε συγκεκριμένα σημεία και όχι σε όλο το μαλλί, είναι πολύ πιθανό να μη ξεβγάζεις καλά τα μαλλιά σου.Αφιέρωσε ώρα για να φύγουν σαμπουάν και μαλακτικό από τα μαλλιά σου. Δούλεψε το με κομμάτια, κάνοντας χωρίστρες για λίγο. Από τη μια πλευρά προς την άλλη, ξέπλυνε και στο τέλος ξέπλυνε πάλι όλο το κεφάλι σου.

4.Ασπιρίνη στο σαμπουάν

Ένας καλός τρόπος για να αποχαιρετίσεις τη λιπαρότητα, είναι να χρησιμοποιείς σαμπουάν βαθύ καθαρισμού. Αν, όμως, έχεις βαμμένα μαλλιά δυστυχώς αυτό θα σου ξεθωριάσει το χρώμα. Επειδή δε θες τέτοια, βάλε στο κανονικό σου σαμπουάν μια ασπιρίνη μέσα.

5.Dry shampoo στα δάχτυλα

Αντί να ψεκάζεις κατευθείαν σε όλο το κεφάλι σου, ρίξε στα δάχτυλα σου μια μικρή ποσότητα και άπλωσε με τα δάχτυλα σου. Εστίασε κυρίως στις ρίζες και όχι στο δέρμα.»

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr