Δείτε το look που αποδεικνύει πως η Δούκισσα Νομικού έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πριν από λίγο καιρό η Δούκισσα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η ευτυχία του αγαπημένου ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους, ο οποίος όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα πάρει το όνομα Σάββας. Μπορεί να μη μας έχει δείξει το πρόσωπο του παιδιού της, όμως η Δούκισσα ακόμα και μετά τη γέννα, δε σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους fans της, από τα οποία φαίνεται πόσο χαρούμενη είναι αλλά και ότι ξαναβρίσκει τη φόρμα της.

doukissa

Η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε από τις εικόνες που είχαμε δει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα δεν είχε πάρει πολλά κιλά και θα λέγαμε πως η σιλουέτα της είχε γίνει απλώς πιο juicy. Oι αναλογίες της άλλωστε ήταν ανέκαθεν ιδανικές, γεγονός που τη βοήθησε να κάνει καριέρα και στον χώρο του modeling. Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού λοιπόν εμφανίστηκε σε event που διοργάνωσε η L’ Oréal και φωτογραφήθηκε με ένα πολύ σέξι σύνολο, που λίγες θα τολμούσαν αμέσως μετά την εγκυμοσύνη.

Η Δούκισσα λοιπόν επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο που αποτελούνταν από nude, ψηλόμεσο σορτς  και ένα off-the-shoulder λευκό πουκάμισο. Το look ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και σέξι και μας έκανε να καταλάβουμε ότι η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως και μάλλον έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Το look της ολοκλήρωσε με nude, ψηλοτάκουνες γόβες και ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει γιατί κολάκευε ακόμα περισσότερο την εμφάνισή της. Τέλος να πούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν πολύ κομψό καθώς επέλεξε ένα πολύ ουδέτερο μακιγιάζ αλλά και χτένισμα, ενώ απέφυγε να φορέσει πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα