Νέα

Δείτε φωτογραφίες απο το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς Φειδά

Πρώτη φορά βλέπουμε το προσωπάκι της μικρής.

InStyle.gr

 το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς ΦειδάΣτις 16 Ιουνίου του 2016 η Σϊσσυ Φειδά έφερε στον κόσμο το πρώτη της παιδί, καρπό του έρωτά της με σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο.

Πριν έναν χρόνο μάλιστα το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του στη Μύκονο , όπου παντρεύτηκαν κιόλας, δίνοντάς της το όνομα Διώνη. Τώρα ένα χρόνο μετά τα βαφτίσια γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Διώνης με ένα χαρούμενο πάρτι με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα καρτούν της μικρής, το Mickey Mouse και τη Minnie Mouse. Η χαρούμενη μαμά ανάρτησε πολλές φωτογραφίες απο το πάρτι, στις οποίες είδαμε για πρώτη φορά και το πρόσωπο της όμορφης μικρής, στο Instagram και στα stories της και εξέφρασε την τεράστια αγάπη της για τη μικρή με τα εξής λόγια:

  • Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν δύο χρόνια απο τότε που είδα για πρώτη φορά το προσωπό σου, απο την πρώτη φορά που σε κράτησα στα χέρια μου. Πολύτιμή μου αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που σε έχω στη ζωή μου, άγγελε μου, καρδιά μου, ανάσα μου. Χρόνια σου πολλά ατελείωτη αγάπη μου. Η μανούλα σε λατρεύει! 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και η γνωστή μαγείρισσα και blogger, Γωγώ Παπαδιονυσίου -πιο γνωστή ως Mamatsitsa- που είναι από τις πιο καλές φίλες της Σίσσυς Φειδά (γνωρίστηκαν στα γραφεία μιας Χρηματιστηριακής εταιρίας) καθώς η διακοσμήτρια ήταν εκείνη που την ώθησε να μοιραστεί το ταλέντο της στη μαγειρική. Δείτε όλες τις φωτογραφίες απο το παιδικό πάρτι.

 το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς Φειδά  το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς Φειδά  το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς Φειδά  το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς Φειδά  το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Σίσσυς Φειδάsisi feida, paidi sisi feida, paidi

 

InStyle.gr