Δημήτρης Αργυρόπουλος – Χριστιάνα Μοίρα: Για shopping σε γνωστό εμπορικό κέντρο

 

Δημήτρης Αργυρόπουλος – Χριστιάνα Μοίρα: Για shopping σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η σύντροφός του Χριστιάνα Μοίρα, αποτελούν ένα από τα πιο κομψά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο γνωστός εκδότης ή αλλιώς ο ένας από τους τρεις αγαπημένους κριτές του My Style Rocks και η αγαπημένη του είναι μαζί αρκετό καιρό και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η εντυπωσιακή γυναίκα έχει βρεθεί στα γυρίσματα της εκπομπής του ριάλιτι μόδας.

Ωστόσο, κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, μένοντας απασχολημένη στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ως συνιδιοκτήτρια εστιατορίων Sushi.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Χριστιάνα Μοίρα έκαναν τη νέα τους έξοδο, αφού εμφανίστηκαν μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Ποια είναι η Χριστιάννα

Έχοντας ζήσει 6 χρονια στο Λονδίνο,  όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό στο Marketing, εργαζόμενη παράλληλα σε πολυεθνικές εταιρίες,  η Χριστιάννα επέστρεψε στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των εστιατορίων Square Sushi.

Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη ζωγραφική και τη δημιουργία κατά παραγγελία έργων τέχνης με τον μοναδικό της γραφικό χαρακτήρα,  ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής.

Το αληθινό της πάθος όμως ήταν πάντα η αισθητική του χώρου και της διακόσμησης κι έτσι,  μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης ως freelancer,  δημιουργεί το brand .cm με σκοπό τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ακολουθώντας την προσωπική της υψηλή αισθητική και δίνοντας μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, παντρεύει με αναπάντεχο τρόπο το μοντέρνο με το κλασικό και μεταμορφώνει κάθε project που αναλαμβάνει σε έναν ιδιαίτερο και λειτουργικό χώρο με ξεχωριστό στυλ.

Ας ρίξουμε τώρα και μια ματιά στο Instagram της 


View this post on Instagram

Renovating Cool Boys’ Bedrooms: Taste evolves with age

A post shared by @ christiannamira on

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα