Δεν το πιστεύουμε πόσο κούκλα είναι η κόρη της Laura Dern

Η πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός Laura Dern αποφάσισε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των SAG με την ιδανική συνοδό, που δεν ήταν άλλη από την κόρη της Jaya Harper. Το άλλοτε μικρό κορίτσι, που έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη δεσποινίδα, δε σταμάτησε στιγμή να ποζάρει για τα flash των φωτογράφων.

Αν και η νεαρή Jaya είναι μόλις 13 ετών, όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη μητέρα της. Συγκεκριμένα η έφηβη προτίμησε ένα ασημί μακρύ φόρεμα και διακριτικά κοσμήματα στο χέρι και το λαιμό, που το συνδύασε με ανέμελο hairstyle που ταίριαζε στο νεαρό της ηλικίας της, ενώ η μαμά Laura επέλεξε ένα πιο minimal μαύρο maxi φόρεμα του οίκου Dior με βαθύ ντεκολτέ και λεπτομέρειες απο διαφάνεια.

Μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

laura dern

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε Jaya είναι ο καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον μουσικό Ben Harper, με τον οποίο χώρισε πριν από αρκετά χρόνια. Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2000 σε συναυλία του Ben και παντρεύτηκε πέντε χρόνια αργότερα, αποκτώντας δύο παιδιάτην Jaya και τον τρία χρόνια μεγαλύτερό της Ellery Walker.

Εσείς τι λέτε, δεν είναι πανέμορφη;

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα