Μακιγιάζ

Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα; Δοκιμάστε αυτό το genius τρικ!

Δεν θα χρειάζεται να ξεριζώνετε πια τις βλεφαρίδες σας για να ξεβαφτείτε.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

giphyΒρέχει; Κάνει ζέστη και ιδρώνετε; Θέλετε να κάνετε μία βουτιά στη θάλασσα; Η καλύτερη λύση χειμώνα-καλοκαίρι είναι η αδιάβροχη μάσκαρα, αφού ότι και να κάνετε μένει εκεί, ακούνητη πάνω στις βλεφαρίδες σας.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά αν φοράτε συχνά αδιάβροχη μάσκαρα, τότε αποκλείεται να μην ξέρετε τι ακολουθεί όταν αποφασίσετε να ξεβαφτείτε.  Άπειροι δίσκοι ντεμακιγιάζ, τρίψιμο και μερικές –ή πολλές- χαμένες βλεφαρίδες μετά ίσως και να έχετε καταφέρει να αφαιρέσετε λίγη από την αδιάβροχη φόρμουλα.

Μην σας πιάνει πανικός – έχουμε να σας αποκαλύψουμε ένα τρικ που θα σας λύσει τα χέρια και θα σώσει τις βλεφαρίδες σας. Ο προσωπικός makeup artist της Priyanka Chopra, της Lupita Nyong’o και της Kim Cattrall μεταξύ άλλων, Nick Barose, μίλησε στο αμερικάνικο InStyle και έδωσε τη λύση. «Βάλτε μια πρώτη στρώση κανονική μάσκαρα σαν primer και συνεχίστε με μια δεύτερη στρώση αδιάβροχης μάσκαρα. Έτσι, δημιουργείς έναν προστατευτικό φραγμό και είναι πολύ ευκολότερο να την αφαιρέσεις!», είπε.

Genius! Εμείς πάντως θα το δοκιμάσουμε asap. Εσείς;

they are realΣε περίπτωση πάντως που συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε το They’re Real! remover της Benefit (€22), ένα καθαριστικό που διαλύει τελείως το αδιάβροχο μακιγιάζ ματιών χωρίς να τραβάει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ή να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή