Δέκα ιδανικά δώρα για τον σύντροφό σας για να σας λατρέψει (ακόμα περισσότερο)

Θέλετε ο αγαπημένος σας να σας λατρέψει ακόμα πιο πολύ; Θέλετε να περάσετε τέλειες διακοπές; Είστε δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες που κερδίζουν το δικό τους εισόδημα και έχετε συντρόφους που είναι πάντα εκεί για σας. Να σας μαγειρέψουν ένα ζεστό δείπνο όταν δεν προλαβαίνετε, να σας κάνουν ένα μασάζ όταν είχατε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, να κάνουν τις αγγαρείες του σπιτιού όταν πρέπει να ετοιμαστείτε για τη σημαντική παρουσίαση. Αυτοί οι άντρες πίσω από τις δυναμικές γυναίκες που στηρίζουν τις συντρόφους τους και τις συζύγους τους είναι οι άντρες που αγαπάμε και που αξίζουν δώρα χωρίς λόγο και αφορμή. Και επειδή θέλετε να δείξετε πόσο εκτιμάτε τη στήριξή τους και την αγάπη τους, αλλά είστε και αρκετά έξυπνη ώστε να θέλετε να κάνετε πρακτικά δώρα, εμείς βρήκαμε δέκα φανταστικά προϊόντα στη Media Markt που αξίζει να αγοράσετε και να δωρίσετε στα αγόρια της ζωής σας. Και πιστέψτε μας, θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο και θα περάσετε τις πιο υπέροχες διακοπές. Δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω και ανακαλύψτε περισσότερα στο site της Media Markt και στα καταστήματά της.

H κάμερα CANON EOS M100 με φακό 15-45mm Grey

CANON-EOS-M100-με-φακό-15-45mm-Grey

Το τέλειο δώρο για αγόρια με δημιουργικές ανησυχίες. Θα ξεκινήσει ένα χόμπι, αν ήδη δεν έχει πάθος με τη φωτογραφία και θα απαθανατίσετε τις στιγμές σας μαζί. Και αν προτιμάτε ένα άλλο μοντέλο, δείτε περισσότερες κάμερες εδώ.

Το Star Wars Battlefront II PlayStation 4

Star-Wars-Battlefront-II-PlayStation-4

Το αγόρι σας έχει εμμονή με το gaming και καμιά φορά του γκρινιάζετε ότι ασχολείται υπερβολικά πολύ; Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική και τον επιβραβεύσετε μένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Και αν δεν είναι τύπος RPG, δείτε περισσότερα παιχνίδια εδώ.

gift 1

H τηλεόραση SONY KDL-32WD757SAEP

SONY-KDL-32WD757SAEP

Αριστούργημα του design, αυτή η τηλεόραση είναι μάλλον ότι πιο κομψό μπορείτε να βάλετε σε οθόνη σπίτι. Το τέλειο δώρο για το σύντροφό σας, γιατί ξέρετε ήδη ότι θα χαρείτε μαζί και θα σταματήσει να γκρινιάζει που δεν έχετε Full HD τηλεόραση. Δείτε περισσότερες τηλεοράσεις σε έκπτωση εδώ.

Το laptop DELL G3 15-3579

DELL-G3-15-3579-Intel-Core-i5-8300H---8GB---1TB-HDD---GeForce-GTX-1050-4GB---Full-HD

Πανίσχυρο laptop που εγγυάται ότι θα σταματήσει ο σύντροφός σας να χτυπάει την οθόνη του παλιού του laptop μήπως και τρέξει τα προγράμματα πιο γρήγορα. Αν θέλετε περισσότερες επιλογές σε laptop δείτε εδώ.

gift 2

 

Το smartphone SAMSUNG Galaxy A8 2018 Orchid Gray

SAMSUNG-Galaxy-A8-2018-Orchid-Gray

Θέλει καιρό να αλλάξει το κινητό του και όλο το αναβάλει. Αυτό το κινητό της Samsung με Android λογισμικό είναι το gadget που ονειρεύονται όλα τα αγόρια και τώρα μπορείτε να ικανοποιήσετε την επιθυμία του με μία μόνο κίνηση. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα smartphones σε έκπτωση πατήστε εδώ.

H κουζίνα PITSOS PHNA39250

fee_786_587_png

Αν το αγόρι σας είναι πάντα στην κουζίνα για να σας φτιάξει τα αγαπημένα σας φαγητά γιατί σας αγαπά πολύ, τότε αξίζει την καλύτερη κουζίνα. Αυτός ο φούρνος με τις κεραμικές εστίες είναι ό, τι καλύτερο για ένα άντρα που θα μπορούσε να είναι σεφ, ακόμα και αν δεν δουλεύει σε εστιατόρια. Αν έχετε ήδη καλό φούρνο και χρειάζεστε κάποια άλλη οικοσυσκευή για το σπίτι σας, δείτε εδώ.

gift 3

Το grooming kit REMINGTON PG6030 Edge – (79300)

fee_786_587_png (1)

Αν ο άντρας είναι πάντα περιποιημένος και αγαπά το manscaping και το grooming, γιατί προσέχει πολύ την εμφάνισή του, τότε χρειάζεται αυτό το grooming kit για να ελέγχει πάντα την τριχοφυΐα του. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποια άλλη μικροσυσκευή, δείτε περισσότερες εδώ.

Ο αφυγραντήρας INVENTOR P2 – WiFi25L

INVENTOR-P2---WiFi25L

Ίσως δεν το γνωρίζατε, αλλά η υγρασία αλλάζει εντελώς τον τρόπο που το σώμα μας αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία όλο το χρόνο, οπότε ένας τρόπος για να καταπολεμήσετε τη ζέστη το καλοκαίρι, αλλά και το κρύο το χειμώνα, είναι ένας αφυγραντήρας και το αγόρι σας που γκρινιάζει συνέχεια για τη θερμοκρασία, το χρειάζεται ακόμα και αν δεν το ξέρει. Αν νομίζετε ότι θα προτιμούσε ένα κλιματιστικό ή έναν ανεμιστήρα, δείτε εδώ.

gift 4

Τα ηχεία KEF Q700 Black

KEF-Q700-Black

 

 

Αν το αγόρι σας είναι audiophile και ασχολείται όλη την ώρα με τη μουσική, αυτά τα εξαιρετικά ηχεία είναι τώρα πιο προσιτά από ποτέ και αξίζει να επενδύσετε για να του χαρίσετε. Αν δεν είστε παντρεμένοι και περιμένετε κάποια πρόταση, μετά από από ένα τέτοιο δώρο δεν θα αργήσει να έρθει. Μπορείτε να τα βρείτε μόνο στο site της Media Markt όπως και κάποια άλλα προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά σε web offers και μπορείτε να δείτε εδώ.

Το NILOX Doc Hoverboard Black 6.5

Screen Shot 2018-08-02 at 11.20.54

Αν ο άντρας κρύβει μέσα ένα παιδί και αγαπά κάθε gadget που κυκλοφορεί, γιατί περνά πολλές ώρες στο instagram του David Beckham και ζηλεύει, τότε σίγουρα χρειάζεται και το παραπάνω αντικείμενο. Αν πάλι νομίζετε ότι θα ήθελε να ξεκινήσει ένα άλλο χόμπι, δείτε περισσότερες επιλογές στις εκπτώσεις της Media Markt.

gift 5

Και εάν δεν σας κάλυψε η λίστα μας, μπείτε στις εκπτώσεις της Media Markt για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε περισσότερο και θα ήταν το τέλειο δώρο, ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα