Coachella 2018: Τα celebrity looks που λατρέψαμε

To Coachella festival ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο με τις celebrities να δίνουν το παρόν τόσο στις συναυλίες όσο και στα παράλληλα events που διοργανώνονται στο Indio της Καλιφόρνια. To Coachella αναμφίβολα είναι το φεστιβάλ που λατρεύουμε να χαζεύουμε επί ώρες για τα εντυπωσιακά looks των διασήμων, προκειμένου να πάρουμε ιδέες για τις δικές μας ταπεινές συναυλίες και πάρτυ του καλοκαιριού, αφού η Καλιφόρνια πέφτει κάπως μακριά. Μεταμοντέρνο ροκ, δόσεις χιπστερισμού, boho, έντονα κοσμήματα, χρώματα, κρόσια, floral prints, στεφάνια στα μαλλιά και κοντά σορτς πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο μιας και σε μια μουσική γιορτή δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες στυλ και όλα επιτρέπονται ή εν πάση περιπτώσει συγχωρούνται. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο in fashion αλλά παράλληλα και κομψά celebrity looks του Coachella που ξεχωρίσαμε.

Rihanna

H Rihanna την δεύτερη μέρα του φεστιφάλ, στο party της Fendy x Puma φόρεσε ροζ μαγιό με φερμουάρ και μαύρο baggy παντελόνι της εταιρείας.  

Paris Hilton

H Paris Hilton φόρεσε φόρεμα από λευκή δαντέλα Rachelle Zoe στο πάρτυ της ομώνυμης σχεδιάστριας.

Nicole Richie

Η Nicole Richie με λευκό φόρεμα House of Harlow, ψάθινη τσάντα και χρυσά αξεσουάρ, δημιουργώντας για άλλη μια φορά απίστευτα cool αποτέλεσμα.  

Alessandra Ambrosio

H Alessandra Ambrosio με το απόλυτο coachella look που αποτελούνταν από πλεκτό σορτς και τζιν τζάκετ με κρόσια Fabian Milazzo, belt bag και πολύχρωμα γυαλία.

Bella Hadid

Η Bella Hadid με τζιν σορτσάκι και λευκό crop top σε brunch που διοργάνωση η Levis.  

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid με CD print, windbreaker φόρεμα, over-the-knee μπότες και χρυσά αξεσουάρ στην εκδήλωση Moschino x H&M Desert Party.

Olivia Culpo 

H Olivia Culpo με western vibes look, φορώντας Ermanno Scervino φόρεμα και μπότες Gianvito Rossi στο πολυτελή resort Zenyara του φεστιβάλ.  

Vanessa Hudgens

Η βασίλισσα του Coachella style Vanessa Hudgens με floral φόρεμα Missoni.

Εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα